Hirdetés
Hirdetés

Túl kicsi az a költségvetés – klipmegosztás

szleng.jpgÖsszesen hat magyar videó került be a mai klipmegosztásba, lesz köztük grime, indie rock, elektronika és metál is. A TheShowCrew maradt az urbánus környezetnél, a Carbovaris koncertklippel jelentkezik, a Headshotboyz pedig Mayberian Sanskülottsnak készített remixet, így a klip is kisebb átdolgozásra került. Három feltörekvő zenekartől is mutatunk új videót, lesz Pedig, Hidegzuhany és Poison of Marvel is.

TheShowCrew – Ketrec

A TheShowCrew a korábbi videói közül elkészítette az eddigi talán legegyszerűbb klipjét a Ketrec című dalhoz, amelyben az egyetlen izgalmas pillanat a videót felvezető „tesókrús” Marvel-logó. A búgós grime-ra épülő Ketrec egyébként a Mekvárt Szleng 2 válogatáslemezen is szerepel.

Carbovaris – Get Back

A koncertklipek csak a legritkább esetben esnek a fél percnél érdekfeszítőbb-kategóriába, ezt a Carbovaris új videójának sem sikerült elérni. Viszont a dal miatt simán megéri végignézni, hiszen Jamak Ármin énekesnek tényleg kurva jó hangja van – és tudja is használni -, főleg amikor úgy a második perctől kvázi üvöltözni kezd egy remek Foals-gitártémával megtámogatva.

Mayberian Sanskülotts – Especially You (Headshotboyz Remix)

Hamarosan elkészül a Mayberian Sanskülotts-remixekből álló EP-je, amin például ez a Headshotboyz-féle átdolgozás is szerepel majd. A dal mellett – a korábban a klipmegosztásban is szereplő – a videót is újragondolták a készítők, és sikerült az eredeti kliphez képest a kietlen elektronikához nagyszerűen passzoló, visszafelé haladó, inverz verziót legyártani.

Pedig – Nincs több éjszaka

A Pedig májusban hozza ki a tízszámos lemezét, előtte pedig készítettek egy videót a Nincs több éjszaka című dalhoz, amely ingyenesen letölthető a zenekar Soundcloudjáról. A klipben a bekötött szemű énekest láthatjuk Budapesten sétálni, aki mellett pár pillanatra a többi tag is feltűnik, hogy a végén a Szabadság-hídnál találja magát.

Hidegzuhany – Én is rád gondoltam

Ma este jelenik meg a Hidegzuhany zenekar új albuma, amit ezzel a mostani klippel vezetnek fel. Néha a videóban feltűnik egy beteljesületlen fiú-lány kapcsolat, de javarészt a zenekart látjuk zenélés közben, a vágáshoz használt szerkesztőprogram kábé összes képi effektjével feldobva. Részünkről simán elviseltük volna, ha maradnak végig a stroboszkópos megoldásnál.

Poison of Marvel – Öntudat

A zenekar zenél klipek úgy néz ki sosem kopnak ki a köztudatból, ilyen a júniusban ötszámos kislemezre készülő Poison of Marvel videója is. Pár jópofa ötlet így is van benne, de ennyire low budget projekt esetében nem is érdemes többet várni képileg.

Advertisement
38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló