Hirdetés

Trump a Twitteren üzenget Snoop Doggnak az új klip miatt

snoop_6.jpg

Hiába na, a bolhacirkusz sosem áll meg. Snoop Dogg nemrég készített egy videót a BADBADNOTGOOD című dalra, ami egyébként a hasonló nevű zenekar tavaly megjelent Lavender című számának remixe. Ebben a videóban egy Ronald Klump névre hallgató, bohócszerű politikusra fog fegyvert a rapper, ami elég egyértelmű utalás a jelenlegi elnökre. Trumpot persze nem olyan fából faragták, hogy ilyesmit szó nélkül hagyjon, Twitter-üzenetében még börtönt is emlegetett.

trump_tvitter.jpg

Az üzenet körülbelül így szól:

“El tudjátok képzelni mekkora felháborodás lenne abból, ha Snoop Dogg Obama elnökre célzott
és lőtt volna! Börtönt!”

Trump ügyvédje sem hagyta szó nélkül a dolgot:

“Ez teljes mértékben szégyenteljes. Snoop tartozik egy bocsánatkéréssel az elnöknek. Semmi vicces nincs egy merényletkísérletben, és teljesen le vagyok döbbenve, mert azt hittem, Snoopban több van ennél.”

A videó rendezője, Jesse Wellens így kommentálta a történteket:

“Ez csak egy vicc volt, tesa.”

Egy még frissebb hír szerint Donald Trump törölte a jövő évi költségvetésből a NEA (Nemzeti Művészeti Alapítvány) és a NEH (Nemzeti Humanitárius Alapítvány) programokat, amelyek egyébként a 4 trillió dolláros szövetségi büdzsé összesen 3 ezrelékét tették ki. Reméljük, ennek nem az áll a hátterében, hogy csakugyan bepipulhatott az öreg füvesre. Ezzel együtt önkéntelenül is eszünkbe jut az a Frank Zappának tulajdonított mondás, miszerint a politika a szórakoztatóipar legjövedelmezőbb ága. 

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló