Hirdetés

Trent Reznor nem nyugszik

A Nine Inch Nails főnöke nemrég jelentette be, hogy egy időre pihenőre küldi zenekarát, de előtte még lezavar egy a Jane’s Addictionnel közös USA-turnét. Azt ugyan nem mondta, hogy jön Európába is búcsúzkodni, de mivel már egy rakás bulit meghirdettek erre is (többek között a Novarockon), így nem is kellett erről beszélnie. Reznor persze most sem hazudtolja meg a mostanában megszokott ajándékozós énjét, így a NINJA-turné (gyk.: a Nine Inch Nails, és a Jane’s Addiction nevek monogramjai) turné alkalmából kiadott egy EP-t, méghozzá ingyen.

Elindítottak egy közös weblapot, amin a turnén résztvevő három csapatról (játszik még velük Tom Morello RATM-gitáros új zenekara, a Stree Sweeper) találhatunk infókat, képeket, videókat, egy zenelejátszót, amin a három zenekar dalait hallgathatjuk, és egy EP-letöltési lehetőséget. Utóbbi az igazi érdekesség, ugyanis a hat számos anyagon mindegyik turnérésztvevőtől van két-két eddig még ki nem adott dal (azt azért megjegyezzük, hogy az előbb említett médialejátszóban ezek is ott vannak). A Nine Inch Nails két teljesen új számot rakott fel rá, a Street Sweeper a majdan megjelenő nagylemezéről mutat be kettőt, a Jane’s Addiction pedig Trent Reznor produceri közreműködésével újragondolta a 1987-es első lemezén szereplő Whore, és Chip Away dalokat.

A már a Slip című ingyenes NIN-lemeznél látott variációkban lehet letölteni a cuccot, tehát van sima mp3, illetve veszteségmenetes tömörítésű fájlok különböző variációja is. És ugye reznor mindenkit biztat a remixelésre, úgyhogy hajrá!

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
696FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Újra a Samsung a világ vezető telefongyártója

De az igazi nyertes a Xiaomi, akik felkerültek a dobogó harmadik fokára.

a Talayapa project – Premieren és dalról dalra a Trottel új lemeze

A Trottel Records a Trottel zenekar klasszikus sorlemezeit (nem feltétlenül időrendben) elkezdte újramasterelve kiadni LP-n, tavaly ősszel a The Same Story Goes On, idén...

Világjárvány idején is lehetnének koncertek a Restart-19 kísérlet eredményei szerint

A kísérletben több ezer önkéntes bevonásával tartottak koncertet a lipcsei Quarterback Immobilien Arenában.

The Triumph Of King Freak (A Crypt Of Preservation And Superstition) – Új dal és klip Rob Zombie-tól, jön a lemez is

The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy címmel február 12-én jelenik majd meg.

A Deftones újragondolta a White Pony-t – Jön a Black Stallion

Olyanok remixelték a dalokat, mint DJ Shadow, Robert Smith vagy Mike Shinoda.