Hirdetés

Tóth Zoltán megszüntette a Republicot

Republic_640.jpgA Blikk hívta fel a figyelmünket erre a közleményre: „Természetes jogommal élve a REPUBLIC együttest visszamenőleges hatállyal, 2013. március 11-ével megszüntetem, egyben védelem alá helyezem.Semmilyen később alakult formáció nem tekinthető sem természetes folytatásának, sem szellemi örökösének. A REPUBLIC szó közvetlen vagy bármiféle trükkös használata nem megengedett működő zenekarok neveként! Republic-emlékkoncertek szabadon tarthatók, Republic-dalok szabadon játszhatók. Volt zenekari tagok által e célból alakított formáció hitelesíthető és elfogadható, valamint ezen jogukat el kell ismerni!” A Cipő halála miatt a Republic feloszlása mellett kardoskodók most azonnal hálát adnának a Istennek, hogy végre bekövetkezik, aminek szerintük be kéne, de ez annyira nem egyszerű.

A fenti közleményt ugyanis az a Tóth Zoltán (a képen középen) gitáros írta ki a Facebookra, aki az énekes halála után kilépett a Republicból. “Nem értem, most mi történik. Tóth Zoltán május 30-án a Universal kiadóban járt, ahol 

hivatalosan is aláírta azt a papírt, amelyben leszögezi, hogy kilép a Republic együttesből. Egyúttal kötelezte magát arra, hogy amennyiben a jövőben a kiadó engedélye nélkül a Republic zenekarról nyilatkozik, akkor vállalja, hogy az azzal okozott kárért felel.” – nyilatkozta a Blikknek Boros Csaba Republic-basszusgitáros, aki ezután már jogászokról beszélt a Blikknek.

Próbáltuk elérni Tóth Zoltánt is, de egyelőre nem sikerült. A gitárossal amúgy nemrég mi is készítettünk egy interjút, de annak közlése is nagy mértékben az említett kiadós szerződés miatt hiúsult meg.

Cipőhöz kapcsolódó hír, hogy idén nyáron egy válogatás jelenik meg Halász Judittól Halász Judit … és a Cipő címmel. A művésznő és a Republic néhai énekese régóta szoros kapcsolatot ápoltak, és ezt szeretnék ezen az albumon is megjeleníteni. Cipő a korábbi években több dalt is írt Halász Juditnak, az album ezekből válogatta össze a legkiemelkedőbbeket, de megjelennek Cipő munkaközi demofelvételei is. “A borító tükrözi ezt a megindító, kedves és családi légkört,Halász Juditot unokáival, valamint Cipőt gyermekeivel láthatjuk. A lemezzel szeretnénk méltóképp emlékezni Cipőre!” – írja a kiadó a sajtóanyagban.

halaszcipo.jpg

Még több Popcorn

Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén

A zenében is nagyon erős sorozatnak már készül a második évada, de előtte még kapunk valamit.

Eladó a Bárányok hallgatnak című filmből ismert horrorház

Buffalo Bill házát egész olcsón meg lehet venni.

Digitálisan felújították és tévében közvetítik a legendás 6:3-as magyar-angol meccset

Onnan indultak, hogy volt egy tévé képernyőjéről kamerával felvett fekete-fehér felvételük.

Kommentek

Tényleg, teljesen megújultunk, de még mielőtt a szívükhöz kapnának sokan, zenéből is még több lesz.
35,017KedvelőTetszik
2,750KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Popmetálos kataklizma, kis földtörténeti tanulmánnyal – Meghallgattunk négy metállemezt

Megkritizáltuk gyorsan a Heathen, az Amaranthe (képünkön), a The Ocean és a Kataklysm lemezeit.

Budapestről is jelentkezik majd a 2020-as MTV EMA gála

Az eseményt a Little Mix vezeti majd, akik jelöltek is a versenyen.

Ó, kapitány – Premieren a BAAB legújabb klipje

A BAAB zenekar idén sem tétlenkedett., bár az év számukra sem a tervezettek szerint alakult

Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén

A zenében is nagyon erős sorozatnak már készül a második évada, de előtte még kapunk valamit.

Az Apple újra feltalálta az MTV-t

Zenei csatornát indítottak klipekkel, slágerlistával és premierekkel.