Töröl, töröl, töröl – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Na, ugye, hogy Kate Winslet egy befagyott tavon is elfér! Ráadásul Jim Carrey társaságában, aki a közhiedelemmel ellentétben egy pazar színész.

Egy makulátlan elme örök ragyogása (2004 – Eternal Sunshine of the Spotless Mind / romantikus/dráma)

Egy Szerelmünk lapjai és Igazából szerelem által sújtott világban nem lehet eléggé értékelni azon romantikus filmeket, melyek oly módon simogatják az ember lelkét, hogy közben nem okádik hupikék pillecukrot. Nos, Michael Gondry remekműve egyértelműen ez a kategória: szürreális vízió egy eljárásról, melynek segítségével kiiktatható a szerelmi bánat, vele együtt a közös emlékek. De mi történik, ha a memóriatörlést követően a felek újra találkoznak? (HBO GO)

Csillagok között (2014 – Interstellar / sci-fi/dráma)

A ’80-as évekbeli thrashmetal-dalszövegek immár valósággá váltak: a Föld erőteljesen pusztul, a készletek kiapadóban, a lakóit pedig a kihalás veszélye fenyegeti. De természetesen ezúttal is akadnak fehérköpenyes ellenállók, akik akkor is megoldás után kutatnak, amikor már a galambok is a kipusztulás szélén állnak. Felfedezik az űrutazás forradalmian új módját, történetesen egy féreglyuk jóvoltából, melynek eddig sosem látott távolságokba juthat el az emberiség.

A csodagyerek (2014 – The Prodigy / horror)

A horrorfilmek nélkülözhetetlen karaktere a karikás szemű, koravén gyerek, aki vagy „képzelt” barátjával játszik Gazdálkodj okosan!-t a diófára épített klubházban, vagy saját teste funkcionál egy hadseregnyi démon hotelszobájaként. Nos, Miles egyik csoportba sem illeszthető be egyértelműen, azonban tény, hogy olykor ijesztőbb, mint Pongrác a Szomszédokból. Átlagon felüli intelligenciája mellett ugyanis az empátia krónikus hiányában szenved, ezen pedig Ranschburg Jenő életműve sem tudna segíteni. (Netfilx)

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés