Hirdetés
Hirdetés

toldyuuso – STUCK OUTSIDE

A toldyuuso párosa egy izgalmas, előremutató elektronikus EP-vel tért vissza Lil Frakkal, illetve Beton.Hofival történő produceri kalandozásait követően. Az ötszámos kiadványra nehéz lenne egy jelzőt aggatni, hiszen a uk garage-tól, a trapen át még szimfonikus elemeket is hallhatunk rajta. Habár főként angol nyelven szólalnak meg a felvételek, egy kakukktojás mégis akad, amely ráadásul a benne szereplő P.Y.F.U., WimmR, nameatmark featek miatt is kivételt képez.

Az egész EP-t hasonló hangzású és hangulatú dalokból állítottuk össze, amiket az elmúlt pár hónapban készítettünk el. Úgy voltunk vele, ha már ennyi menő zene készült, akkor egységesítsük össze a projektet egy EP formájában.

– meséli Mógor Máté és Hamar Barnabás, akik teljesen új stúdiókörnyezetben vették fel a STUCK OUTSIDE darabjait.

A dalokat egyenként is meghallgatva, viszont műfaján belül egy széles skálájú portfóliót ismerhetünk meg, egyedülálló zenei világok olvasztótégelyét.

A felvezető, és egyben a legbulisabb, egzotikus számot, a SUPERSTAR’S DREAM-et követően hallhatjuk a címadó STUCK OUTSIDE-ot, mely egy eufórikus deep uk garage alapon nyugszik, hasonló hangulatban találjuk meg a FAR FROM MY HOME-ot is. A NOW WE BURN WITHIN THE SAME FIRE teljesen analóg szintézissel készült és a kompozíciót hallva egy apokaliptikus sci-fiben találhatjuk szembe magunkat egy katartikus végkifejlettel.

A CSAP magyar és angol nyelven szólal meg egyedüliként a projekten. A bólogatós, újhullámos hiphop single egy stúdió session alkalmával született meg. Egy-egy verze erejéig bekapcsolódik az underground rapper, WimmR, A Híd című műsorban is szereplő zenész, nameatmark, illetve a rapper, P.Y.F.U., akivel már van közöse a toldyuusonak B.Nagy Réka és Blansch közreműködésével.

A dalok szokásos módon közösen íródtak a hangszerelést és a produceri utómunkát is beleértve, amik már elérhetők az összes digitális zenei felületen.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,996KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk