Hirdetés
Hirdetés

Tökfejű rohamosztagosok a szőke cica ellen

helloween-2015.jpg

Új videóval hívta fel magára és tizenötödik stúdióalbumára a figyelmet a germán metál éllovasa, a Helloween. A My God-Given Right című, május végén megjelenő lemez címadó dalára forgatott klipben egyfajta Star Wars utánérzésnek lehetünk szemtanúi, melyben egy pilótasapkás szőke csajjal kergetőzik a birodalmi rohamosztagosok tökfejes zászlóalja, tisztázatlan okokból kifolyólag.

Külön öröm, hogy a klipet egy gyártelepen forgatták, ami a temetőben lőtt fotók után a második helyen áll a true metálos látványvilág képzeletbeli dobogóján, valamint az is, hogy a fehér sportcipőt viselő Michael Weikath gitárostársával, Sascha Gerstnerrel együtt állandó 75 fokos szögben a hangszer nyakát gitártémától függetlenül.

Maga a dal, bár nagy meglepetéseket nem rejt – ez ebben az esetben eufemizmus a tök ugyanaz, mint eddig szóösszetételre – metálos füleknek kellemes hallgatnivaló lesz, és a nyári fesztiválokon valószínűleg jól el lehet
majd lóbálni rá a söröket az olyan klasszikusok között, mint az I Want Out, vagy a Dr. Stein. Július közepén a Rockmaratonra is jönnek, addig érdemes megkeresni a streccsfarmert a fiókban, kettővel a favágóing alatt lesz.

Advertisement
39,011KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,320FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló