Hirdetés

Tökéletes Állat – Premieren a Csináltadmár Rabbival? első lemeze

Lángoló Premier

Tökéletes állat címmel megjelent CD-n az első Csináltadmár Rabbival?-lemez, amiben annyian vannak, hogy nem is tudjuk felsorolni. Igazából Para-Kovács Imre, a zenekar egyik oszlopos tagja sem tudja, és amúgy ő így szólt a zenekarról és az első CD-ről, amit már lehet is náluk kapni:

“A Csináltad Már Rabbival? zenekar nevét úgy kell írni, hogy Csináltadmár Rabbival?, de mindig elbasszuk. Őszintétlen, vajpuha punkzenét játszunk, ami inkább posztnoise-sárgametál-ambient, de annak semmi értelme. Bármit tervezel, meg se próbáld, mert mi már túl vagyunk rajta. Nekünk már a kurva jövő is csak déja vu. A zenekar tagjairól annyit, hogy még sohasem sikerült megszámolni, hányan vagyunk, mert minden próbán mások az arcok, odajön valaki, belegitározik, a nevét sem tudom, aztán soha a büdös életbe nem jön többet. Nem csoda, hogy a borítóról lefelejtettük az énekest…

Én biztosan benne vagyok (basszusgitár, torok, szövegírás), Doki is (László Viktor, gitár, ének, zeneszerzés, masterolás, keverés, producálás), Szabó András Bálint is már többször járt felénk, Dula Sándor és bujdosó János meg néha. Utóbbiak gitárosok, előbbi dobos. Takács Nejlon Anna vokálozik, az egészen biztos, mert Polnauer Flóra előtt és Miczura Mónika után ő volt az énekesnő. Járt még arra Pálinkás Juan János (ének), Kerényi Nemimre Ákos (dob), Oláh Szabolcs (szintén gitáros), és nyilván valakit megint kifelejtek, de reménytelen az egész a nyüzsgés miatt. Azt kívánod majd, hogy bárcsak halnál meg, de nem fogsz. Gyáva féreg vagy, és azt kapod, amit megérdemelsz. Elsődleges célunk a pénzen kívül a zavarkeltés, így lett a név is.

Gyakorlatilag szupergroup vagyunk, mert mindenki nagyon híres, csak nem mindenki a zenéből. Már készül második, harmadik és negyedik CD-nk is, az ötödik pedig az alapokig. Év végéig 10-et akarunk kiadni, aztán dupla CD, koncert vinyl, majd jöhet az új projekt, ami vagy egy Szájer Józsefről szóló rockopera lesz, vagy ellopunk egy csomó Iggy Pop-számot, és azzal koncertezünk vidéken.”

Szóval erről van szó:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk