Hirdetés
Hirdetés

Több ezer fős koncert lesz Londonban decemberben

Kilenc hónap zárvatartás után decemberben újra koncert lesz a londoni O2-ban. A 20 ezer fős arénában a Squeeze lép majd fel, de csupán 4700 néző vehet részt rajta, betartva a járványügyi távolságtartást. Jegyeteket két- három- és négyfős csoportoknak lehet venni, a nézőtéren pedig kellő távolság lesz minden csoport között. A belépés és kilépés is az aréna két különböző pontján lesz, és csak egy irányban lehet rajta majd haladni, megfelelő távolságtartással, az ételt italt pedig előre lehet majd rendelni egy alkalmazáson keresztül.

Steve Sayer, az O2 vezetője elmondta, hogy alig várják, hogy megvalósíthassák az első covid-19-biztos koncertet az O2 életében, de sajnos ez nem lesz hosszútávú megoldás a helyzetre, mivel csak negyed kapacitással tud működni az aréna.

Itt már írtunk egyébként róla, hogy milyen fejlesztésekkel szeretnék biztonságossá tenni a koncertlátogatást a technológiai cégek:

Hogyan lehet újra biztonságos egy koncerthelyszín?

Egy felmérés szerint egyébként a zenészek 54 százaléka várja azt, hogy 2021-ben már visszatérhet normális kerékvágásba az élet, és újra lehet nagy koncerteket és fesztiválokat tartani.

Boris Johnson brit miniszterelnök arra számít amúgy, hogy a karácsonyunk már egy nyugalmasabb időszak lesz.

Advertisement

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,519KedvelőTetszik
2,930KövetőKövetés
1,230FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók