Hirdetés
Hirdetés

To Kill A God – Hallgasd meg a Nest of Plagues teljes második albumát!

Április 29-én jelenik meg a metalcore/deathcore-ban utazó budapesti Nest of Plagues második nagylemeze, a To Kill A God. Az album a különböző mentális problémákkal – szorongással, depresszióval, függőségekkel – való megküzdés nehézségeit járja körül 14 dalon át, hogy a lemez végére a hallgató végül megérkezzen egy olyan állapotba, ahol sikerül együtt élni ezekkel az életet uraló démonokkal.

Hirdetés

Az album The Silent Ones című tételében Lena Scissorhands, az Infected Rain énekesnője is vendégszerepel, sőt, a hozzá készült videoklipben is feltűnik. A zenekar szerint a dal azokról az emberekről szól, akik nem mernek felszólalni, ha mentális problémákkal küzdenek, ezért életük java részében csendben szenvednek.

„Mindannyian küzdünk valamivel, ami sokkal nagyobb, mint önmagunk. De mi van, ha ez a valami bennünk él? A Nest of Plagues különböző mentális és érzelmi állapotokat és az ezekkel való együttélést mutatja be a groove metal és a deathcore/metalcore műfaján keresztül.”

To Kill A God lemez fizikai formátumban is megjelenik, a limitált 100 darabos digipack CD előrendelhető a kiadó weboldalán! Az album digitális formátumban a Spotify-on is elérhető.

A Nest of Plagues lemezbemutató koncertje május 28-án lesz az Analog Music Hall nagyszínpadán, többek között az Eagle Has Landed zenekar társaságában. További információk a kapcsolódó Facebook-eseményen, és a zenekar közösségi oldalán.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók