Hirdetés

Tizenkét hónap zene – Komoly felhozatallal készül az idei szezonra a Barba Negra Track

tracknyitas_parkway_drive.JPG

Hirdetés

Hét hónap klubszezon után öt hónap kint a szabadban! Április végén újra kinyitotta kapuit a Barba Negra Track Budapesten, amelyet tavaly az év helyszínének választottak. A szabadtéri szezonra izgalmas felhozatallal készül a hely, hogy csak néhányat említsünk az idei húzónevek közül, lesz Mastodon, Anthrax, DubFX, Gojira. Hogy rajtuk kívül mi várható még a Trackben, kiderül a folytatásból, ahol teljes terjedelmében olvasható a sajtóanyag. 

Egész évben tart a Barba Negra könnyűzenei maratonja, hiszen a klubzárás után megnyitotta kapuit a 2016-ban az „Év helyszíne” címet is elnyerő Barba Negra Track. A hagyomány folytatódik, idén még erősebb nemzetközi és hazai zenekarok, több mint harminc nagyszabású koncert a nyáron. Az ausztrál Parkway Drive-al tesztelő szabadtéri szórakozóhely, múlt hét végén az Edda és a Hooligans koncertjével bemutatta megújult szolgáltatásait is.

A Trackben lép fel idén a mindig egyedi műsorral készülő ausztrál DubFX, az év egyik legjobb eddigi lemezét produkáló amerikai Mastodon, visszatér Magyarországra az Anthrax, és a francia Gojira is. A hazai rock valamennyi jeles képviselője bekerült a programkínálatba, és idén sem lesz hiány kiváló zenei projectekből, különleges koncertekből: Zártosztály koncert „bakancsos” Edda dalokkal, a Sing Sing és Zorall alapító-basszusgitárosának Lévai-Hangyássy Lászlónak azaz Hangyának az ötvenedik szülinapja több mint húsz vendégzenésszel. Július elsején újra fantasztikus estét tölthetünk el a Póka-Tátrai féle Regenerációval, ahol biztos, hogy egymást követik majd a jobbnál jobb blues-rock szerzemények.

Nagy visszatérőnek számít az egy éve is teltházas koncertet adó Kowalsky meg a Vega, akik ez évi utolsó budapesti koncertjüket adják a Trackben, látványos színpadtechnikával készül a Depresszió és a Road, lesz „Jégre teszlek” show a Ganxsta Zolee és a Kartel-től, és nem maradunk lemezbemutató koncertek nélkül sem. Május 6-án az Ossian mutatja be új dalait, június 9-én pedig a Paddy and the Rats, akiknek a Riot City Outlaws című albumuk egy világszerte jól ismert, a Motörhead lemezeit is felügyelő amerikai producer irányításával készült.

A programkínálatnak ezzel még közel sincs vége, hiszen a Track nem csak a keményebb műfajok képviselőinek kedvez. 2009-ben a Csillag Születik második szériájában ismerhette meg a közönség Horváth Tamást, aki azóta folyamatosan teltházas koncerteket adó sikeres előadóvá vált. Teljesen új műsorral és ritkán játszott dalokkal érkezik a felnőtt korba lépett Magna Cum Laude, és Pásztor Anna sem fog visszafogottan viselkedni az Anna and the Barbies koncertjén, július 8-án.

A színes programkínálat mellett számos újítás is történt a szórakozóhelyen. A külföldi produkciókhoz igazodva színpadtechnikai fejlesztések történétek, ezen kívül jelentősen megújultak a szolgáltató részlegek is. Új, modern pultfelületek, tágasabb, könnyebben megközelíthető vizesblokkok várnak mindenkit. Színpadhoz közelebbi területre költözött a VIP-terasz, a nézőtér pedig teljesen új borítást kapott.

Tizenkét hónap zene, ez a Club és a Track! További tudnivalókért, programokért keresd a Barba Negra weboldalát, Facebookját, Instagramját 

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
827FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló