Hirdetés

Tim Commerford rasszistának nevezte Trumpot és szavazóit

timcommerford.jpg

A Rage Against The Machine és mostanában Prophets Of Rage basszusgitárosa, Tim Commerford nem szokott finomkodni, ha a véleményéről kérdezik. Mindannyian jól emlékezhetünk arra a kis akciójára, amikor az MTV Music Awardson élő egyenes adásban mászott fel a díszletre, hogy tiltakozzon a Limp Bizkit díjazása ellen, vagy amikor bocsánatot kért miattuk, mondván, rosszul érzi magát, hogy ekkora szarságot inspiráltak. Most a jelenlegi amerikai elnök, Donald Trump kapcsán nyilatkozott, aki nemrég kijelentette, hogy megszünteti a DACA – Deferred Action for Childhood Arrivals – programot, amely amnesztiát ad az olyan illegális bevándorlóknak, akiker kiskorúként vittek az Egyesült Államokba.

A rövid interjút egyébként a Los Angelesi LAX repülőtéren készítette vele a TMZ.com. A kérdésre, hogy miért szűnik meg szerinte a program, Commerford így válaszolt:

Mert az elnökünk egy rasszista. És bárki, aki szavazott rá, szintén rasszista. Egy rasszistára szavazó rasszistaként van lehetőséged arra, hogy jóvátedd, ha beismered, hogy rossz döntést hoztál. Rá szavaztam, elbasztam…tudod, ezt kéne mondaniuk. El kellene ismerniük, hogy egy rasszistára szavaztak, és ki kellene találniuk, hogy tehetnék jóvá ezt.

Ahogy mondani szokás, egyenes a fiú, mint a mártott gyertya.

Kommentek

37,458KedvelőTetszik
2,899KövetőKövetés
1,060FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló