Hirdetés

Tiltott és tűrt dalok a Gödörben

mpaf.jpg

A Zsidó Művészeti Napok keretében június elején színes programkínálat várja az érdeklődőket a Király utcai Gödör Klubban. Jövő péntekig olyan koncerteket, előadókat láthat a közönség, mint a David Yengibarjan Trió, a Mojo Workings, a Bardo, valamint Fullajtár Andrea Marlene Dietrich-estje Boomerang Baby címmel. Most szombaton a Müller Péter Sziámi AndFriens lép színpadra egy különleges koncert erejéig, melyben az újabb kori szerzemények mellett az URH, a Kontroll Csoport és az Európa Kiadó munkásságából hangzik el számos klasszikus. A koncertre most páros belépőt nyerhettek. További tudnivalók és játék a hajtás után!  

“44-ben ő vitette el” címmel június 4-én különleges koncerttel készül a Gödör Klub:Tiltott és tűrt dalok 1980-tól napjainkig, azaz URH, Kontroll Csoport, Sziámi és Európa Kiadó dalok Müller Péter Sziámi AndFriends és a Pintér Béla Társulat tagjainak előadásában. Az AndFriends tagjai a Sziámiból, az Európa Kiadóból, az Anima Sound System-ből verbuválódtak. Három éve játszanak együtt az új felállásban. (Müller Péter Sziámi – ének, Kirschner Péter – gitár, Varga Orsolya – szintetizátorok, Angler Ákos – dobok, Roszik Hella – hegedű, Rentka Zsuzsi – bassszusgitár). A klasszikusokon túl az AndFriends legjobb dalai – Szeretni még, Látom, ha hiszem, Államosítani kéne, Ezt a dalt egy másik nőnek írtam, Futottak még – is elhangzanak.

Az előzenekar, Gregor Samsa prágai erőtrió Csehország legjobb, egyben legrosszabb magyar bandája. A Samsa fivérek Franz Kafka szellemében csalnak meghökkent mosolyt az arcokra, hűvös árnyalatot a szívekbe, egyben parázsló lüktetést a talpak alá. Alternatív funk-punk magyar és cseh szövegekkel a sör fővárosából.

A koncertre most egy páros belépőt is nyerhettek, ha válaszoltok egy egyszerű kérdésre. A megfejtéseket pénteken reggel 9 óráig várjuk a jatek@langologitarok.hu e-mail címre, “Sziámi AndFriends-játék” megjelölésű levélben. Délelőtt sorsolunk, a szerencsés nyertest a kora délutáni órákban e-mailben értesítjük. A kérdés pedig a következő: 

– Eredetileg milyen néven alakult az URH 1980-ban?

          a., Der Trottel

          b., Orgazmus

          c., Marina Revue

További információk a koncert Facebook-eseményén!

Honlap: www.godorklub.hu

Gödör Klub – G3: 1061 Budapest, Central Passage, Király u. 8-10.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
849FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló