Hirdetés
Hirdetés

Through My Eyes – Premieren az ∆RONS bemutatkozó EP-je

Ötdalos kislemezzel mutatkozik be Sárosi Áron basszusgitáros új, az elektronika felé nyitó produkciója, az ∆RONS. A Through My Eyes dalain keresztül bepillantást nyerhetünk abba, hogy a fiatal zenész miként is látja a világot és a zenei műfajok fúziójából milyen hangzásokat tud létrehozni.

Sárosi Áron többek között a perpētuum, a Flanger Kids, a Török Tilla Folk Experience a GAB és a Chameleon Jazz Band tagja, de játszott már Nagy Ádámmal, Karosi Júliával és Gereben Zitával is. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazzbőgő szakán 2021-ben diplomát szerző zenészt régóta foglalkoztatja az elektronikus zene és a produceri munka, a pandémia alatt pedig bele is vágott a folyamatba.

„Frusztráló helyzet volt a négy fal között lenni egy belvárosi sötét szobában. Szerettem volna valami újjal foglalkozni, ezért elkezdtem megtanulni bizonyos programokat. Többféle stílus inspirál, a zeneszerzés során ezért nem szoktam határokat szabni magamnak. Az, hogy mi minden van rám hatással a lemezen is megjelenik. A Through My Eyes címet azért kapta, mert azt szeretném megmutatni, hogy én hogyan is látom a zenét és a világot. Nyitottnak kell lenni mindenre, és örülnék, ha ez eljutna azokhoz is, akik hallgatják a számaimat”

– meséli Áron.

Dalai általában egy basszusötletből indulnak, majd a dobokat építi fel, ezután jön a teljes hangszerelés. A két énekes dalban a szövegek és a dallamok megalkotásában a közreműködő énekesnők, Kozmofobe és Noira segítette a munkáját. A Thoughts című dalban a gondolatok egymásba fonodó kavargását Németh Bendegúz, gitárjátéka jeleníti meg. A klasszikusabb zenei világú, Feels Like Funk című dalban pedig Vadász Gellért szaxofon, Takács Dániel gitáron, Telek Attila pedig dobon működtek közre.

A lemez:

spot_img
Advertisement

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,440KedvelőTetszik
2,933KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk