Hirdetés
Hirdetés

Thievery Corporation-alapító Budapesten

Budapestre jön a generációk zenei ízlését meghatározó Thievery Corporation alapítótagja, Rob Garza! A nu-disco pioneer Budapest egyik legizgalmasabb zenei – kulturális eseménye, a Petőfi Rádió BACKSTAGE vendégeként lép fel február 12-én, csütörtökön az Akvárium Klubban.

Rob Garza már évtizedek óta érdekes figurája a zeneiparnak: a karrierjét Washington DC-ből útjára indító tag mesterien ötvözi az elektronikus zenét a dub, triphop és reggae elemekkel. Mióta San Franciscóba költözött, hangzása is némileg megváltozott, ennek az átalakulásnak köszönhetően a deep house és nu disco legizgalmasabb területeire barangol dj szettjei alatt. Folyamatosan tesz eleget a remix felkéréseknek, 2013-ban megjelent „Remixes” névre hallgató albumán többek között Tycho, Blondie, Gogol Bordello és Afrolicious alkotásait gondolta újra. A tavalyi évben sem tétlenkedett, több ütős anyag is kiadásra került a Thievery Corporation égisze alatt, illetve egy, a kanadai Neighbour deep house producerrel közösen tető alá hozott kislemez is a keze munkáját dicséri.

A VOLT és Balaton Sound Fesztiválok színpadát is megjárt előadó fellépése előtt egy különleges Backstage kiadással melegítünk rá a hamisíthatatlan nyári partihangulatra. Ez alkalommal először szó szerint a kulisszák mögé barangolunk, ugyanis 20:30-tól a Kultúrfitnesz live-ban Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert vezetnek el minket a legnagyobb hazai fesztiválok színfalai mögé és magukkal hoznak néhány gazdára váró VOLT- és Strand Fesztivál jegyet is, ami kisorsolásra kerül a jelenlévők között!

21 órától egy olyan vendég érkezik a VOLT Music Barba, aki nélkül szintén lehetetlen lenne elképzelni a hazai klubéletet: DJ Palotai, aki a számára legkedvesebb és legmeghatározóbb zenéket hozza magával és mutatja be a közönségnek. A kellő kulturális és zenei ráhangolódást követően a főszerep pedig Rob Garzáé, Kovary-é és a Spilerzé – egészen hajnalig!

A 20:30-kor kezdődő eseményre érkező első 50 vendég ajándék jegyet kap a 22 órától kezdődő party-ra.
A Petőfi Rádió BACKSTAGE beszélgetésére a belépés ingyenes. A 22 órától kezdődő bulira a jegyek még 3000 forintért kaphatók.

Jegyek online: http://goo.gl/H5e3tc
Vagy személyesen 11.00-20.00-ig az Akvárium klubban (V.ker. Budapest, Erzsébet tér 12.)

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló