Hirdetés
Hirdetés

The Weeknd-koncert lesz Budapesten

Azon kívül, hogy borzasztóan furcsa olyat írni, hogy koncert lesz bárhol, azon kívül az is nagy szám, hogy ez a kanadai szupersztárról, The Weekndről szól. Ő most a legaktuálisabb produkciók közé tartozik, szóval mindenképpen nagy szó, hogy eljön Budapestre. Igaz, még majdnem két évet kell a koncertre várni, de 2022. november 4. talán van olyan messze, hogy ki lehessen jelenteni, hogy biztosan lesz buli (már vírusszempontból). Itt a teljes sajtóanyag:

THE WEEKND BEJELENTI SZÍNPADI VISSZATÉRÉSÉT AFTER HOURS ELNEVEZÉSŰ VILÁGKÖRÜLI TURNÉJÁVAL

A 2022-re meghirdetett világkörüli turné az átütemezett észak-amerikai és európai koncertkörút óriási érdeklődés miatti kiterjesztése

Ez a várva várt, szenzációs koncert 2022. november 4-én a Budapest Arénában is látható lesz!

A jegyértékesítés az énekes Super Bowl fellépését követően, február 8-án 10 órakor indul

Több mint egy évvel a megjelenése után “Blinding Lights” slágere még mindig rekordokat dönt, 47. hete az első tízben, és azon belül már 38. hete az amerikai slágerlista első 5 helyezettje között található. Pályafutásának összefoglalásaként a ‘The Highlights’ válogatás február 5-én jelenik meg.

A 104 állomásból álló 2022-es turné január 14-én indul majd a vancouveri Rogers Arénában, és többek között Chicago, Los Angeles, Miami, Madrid, Párizs, Berlin és Budapest után november 16-án fejeződik be a londoni O2 Arénában.

A világkörüli turné bejelentése csak néhány nappal előzi meg a multi-platina eladásokat produkáló énekes Super Bowl fellépését, és tartalmaz egy maroknyi átütemezett dátumot is, amelyek így a kibővített 2022-es After Hours World Tour részévé válnak.

A 39 újabb koncert hozzáadásával – köztük a november 4-i budapesti fellépéssel, – egyidejűleg The Weeknd február 5-én, pénteken megjelenteti The Highlights című anyagát is, amelyre legismertebb műveit gyűjtötte egybe. Noha ez nem egy „Greatest Hits” album, mégis az újabb rajongók számára segítséget nyújthat korunk egyik legkeresettebb előadójának legjobb és legnépszerűbb dalaiban való eligazodásra. A lemez  már előrendelhető ITT.

A budapesti koncertre jegyek február 8-án, 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A fellépésre limitált számban VIP csomagok is elérhetők.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók