Hirdetés
Hirdetés

A The Statement klipjével a Grizzly kitört a bezártságból – Klippremier

Még 2019-ben jelent meg a Grizzly Vrsvs Arctos című nagylemeze, amin a The Statement című dal is található. Erre forgatott most klipet a sludgemetál-zenekar, ami a szorongó, sárgás fényeivel olyan, mintha nemcsak egy szobából, hanem az egész koronavírus sújtotta világból próbálna kiszabadulni a főhős. A dal szövegét egyébként H.P. Lovecraft Randolph Carter vallomása című novellája ihlette, aminek mélyebb üzenete, hogy talán nem jó ötlet minden tudás birtokába kerülni.

Hirdetés

A klip készítője a PUR E Production stábja, akik készítettek már klipet az Irie Maffiának, a Subscribe-nak és az AWS-nek is, és persze nem voltak ismeretlenek a zenekar számára a pesti éjszakából sem.

„Nagyon örültem, hogy a PUR E csapatával dolgozhattunk, mindig is ügyes és tehetséges csapatnak tartottam a srácokat. Eszméletlen szürreális hatása volt a lakásban a nappali fényeknek, amiket speckó lámpákkal csináltak, mert késő estig forgattunk, és kint már vaksötét volt. Ha kimentünk cigizni, olyan flessem volt, mintha folyamatosan időutaznánk egy kicsit. Jut eszembe, Roninak még egyszer ezer köszi, hogy lepusztíthattuk a lakást.”

– mondta el a forgatásról Knapp Oszkár, a Grizzly frontembere.

A Grizzly tagjai április 29-én vonulnak majd a Pinewood Stúdióba, ahol adnak egy koncertet az Open Music Channelen, amit élőben követhettek majd az OMC Twitch csatornáján.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,620FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók