Hirdetés

The Sign – Ez a perc

A miskolci garázszenekarból A dal színpadáig menetelő zenekar vadonatúj dallal jelentkezett. Az Ez a perc a csapat szándéka szerint igazi feel good track.

Hirdetés

„Az „Ez a perc” számomra egy nagyon fontos dal, de nemcsak azért, mert a tavasszal debütáló második nagylemezünk előfutára, hanem azért is, mert mindig, minden esetben aktuális. A dal tulajdonképpen azt üzeni, hogy „Ébresztő! Ez a perc most, ez az élet!” Ideje, hogy vegyünk egy mély levegőt, és úgy örüljünk minden egyes pillanatnak, mint amikor gyerekek voltunk, szálljunk ki a mókuskerékből, és lássuk másként a minket körülvevő világot” – fejtette ki az énekes, Czinke Máté.

„Felszínesek lettünk, erre pedig a járvány csak még inkább ráerősített. Újra meg kell tanulnunk minőségi időt tölteni egymással, amikor csak a másikra figyelünk és teljesen azonosulni tudunk egymással” – részletezi a frontember.

„Nem volt szükség sok instrukcióra vagy színészi tehetségre, mivel a zenekarra alapvetően jellemzőek ezek a tulajdonságok, főleg ha egyszerre mind egy helyen vagyunk. Ezért egyszerűen hagytuk, hogy a dal működjön rajtunk keresztül” – mondta Máté.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk