Hirdetés

The End Game címmel megérkezett az amerikai-magyar Vented új klipje

A Vented névre hallgató amerikai és részben magyar produkció olyan zenészeket takar, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum, Daath, ex-Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver, Bleed The Sky, ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger/Sexual Education) és talán ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is szerves részét képezi a formációnak, mint dalszerző/gitáros.

A Requiem For Myself debütáló dalt követően most itt van a The End Game című második single, amiről a csapat azt mondja, hogy egy hamisítatlan groove-szörnyeteg a közelgő 13 dalt tartalmazó Cruelty And Corruption nagylemezről, melynek producere a francia HK Krauss (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba stb.) volt a maintenoni Vamacara Studióból. A Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén, még Joey Jordisonnal (ex Slipknot/Vimic/Sinsaenum) a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin D’Amond vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján és a ő látható a klipben is. Ettől függetlenül a zenekar arculatán és zenéjén markáns nyomot hagyott az egykori Slipknot-alapító dobos mentalitása és útmutatása.

Sean Zatorsky (énekes) az alábbiakat nyilatkozta a dal kapcsán:

“A dal központi témája egy halálos játékról szól, melyben minden törékeny egyensúlyban van. Egy rossz döntés vagy mozdulat könnyedén a pusztulás szélére sodorhat!”

Majd Hájer Gergő (dalszerző gitáros) tette hozzá:

“Alapvetően a ‘The End Game’ című tétel egy bónusz dal lett volna a lemezen, de a felvételek végére úgy éreztük, hogy annyira erős lett a végeredmény, hogy inkább egy klipes dalra avanzsálódott. Sajnos Joey már nem hallhatta ezt a track-et, hiszen a halála után íródott, viszont az atmoszférája végig velünk volt a dalszerzés folyamán. Szóljon az ő emlékére ez a dal!”

Simon C. Bondar (billentyűs, sampleres) pedig így folytatta:

“A track iszonyatosan groove-os és brutális, amit Sean a védjegyének számító felemelő refrénnel koronáz meg. Austin dobjátéka teljesen új szintre emelte a dalt, a demókhoz képest! Egy rendkívüli dobossal visszük tovább Joey örökségét!”

Austin D’amond (dobos) pedig az alábbiakkal nyugtázta:

“Óriási megtiszteltetés és öröm számomra, hogy a srácokkal együtt zenélhetek. Elmondhatatlanul durván szól ez a lemez, amit összeraktunk. Olyan, mint amikor meghallottam az első Slipknot korongot…”

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,440KedvelőTetszik
2,900KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk