Hirdetés
Hirdetés

The Descent – Itt a Prong új lemezét felvezető videó

Lassan, de biztosan közeleg október 6-a, és vele a Prong soron következő albuma, a State of Emergency, melyről ezúttal egy hivatalos videó is napvilágot látott, ami az album The Descent című dalához készült. Nagy megfejtés nincs, a lekoszlott pince díszletként a Snap Your Fingers, Snap Your Neck klasszikus klipjénél is bevált*, a dal meg pontosan olyan, amit a névtől várhatunk, bár a szólót hallgatva felsejlik, miért is tartják többen Tommy Victort sokan az extrémebb zenei színtér egyik legpengébb gitárosának, még akkor is, ha nem nagyon szerepel szakmai magazinok címlapján.

Hirdetés

Tommy szerint a most debütáló The Descent egyfajta narrációja minddannak az elszigetelődésnek, zűrzavarnak és kilátástalanságnak, amit a médiának köszönhet a társadalom. A lemezről pedig úgy fogalmazott, hogy egyrészt „igazi Prong” lesz, tehát stílusokon túlmutató, trendekre fittyet hányó anyag, másrészt kifejezetten gitárorientált megközelítés jellemzi. Az eddig megismert dalok hallatán eszünk ágában sincs vitatkozni vele.

Alább a mostani dal, ide kattintva meg az év elején közzétett Breaking Point; korábbi híradásunkból további érdekességek is kiderülnek a hamarosan megjelenő lemezről.

A dallista tanulsága szerint amúgy a Steve Evetts producer közreműködésével készült anyag tíz új szerzeményt, és egy Rush-feldolgozást tartalmaz majd, ami talán meglepő választásnak tűnik, de a Rusht minden kultúrember szereti, szóval nem az.

01. The Descent
02. State Of Emergency
03. Breaking Point
04. Non-Existence
05. Light Turns Black
06. Who Told Me
07. Obeisance
08. Disconnected
09. Compliant
10. Back (NYC)
11. Working Man (RUSH Cover)

*Azt amúgy tudjátok, hogy a Snap Your Fingers, Snap Your Neck második verzéjében elhangzik magyarul, hogy „Vastag gumicukor”?!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,937KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók