Hirdetés

(18+) Testzene Matthew Herbert szellemiségében

Bár a Velvet szexblogja már elsütötte az alábbi videót, mi sem bírunk elmenni mellette. A készítők pornófilmek zajaiból vagdosták össze szerzeményüket, amihez persze vizuális kíséretet is adnak. Kis túlzással olyan az egész, mintha minden idők egyik legbriliánsabb zenei géniusza, Matthew Herbert készítette volna az egészet, egy pajzánabb pillanatában, miután elege lett önmagából és "szarok én a magvas politikai üzenetekre" felkiáltással szuperérzékeny mikrofonjait saját és haverjai hálószobájában állította volna csatasorba egy-egy kiadós orgia előtt. Vigyázat, a kattintás után felnőtt tartalom következik, mindenki küldje ki a gyereket a szobából!

Amúgy ha jobban belegondolok, nem is akkora túlzás ez, hiszen Herbert tavaly novemberben megjelent, zenekarával kiadott legutóbbi lemezének egyik felvételén már eljutott odáig, hogy egyebek mellett óvszerek (egész pontosan 70 darab condom) kidurrantásának hangjaival dolgozott. Persze azért a fenti alkotást magam sem gondolom, hogy komolyabban Herberthez kellene hasonlítani, és a készítők távolról sem találták fel a spanyol viaszt, de azért egész jól sikerült a darab, sokkal jobbra, mint amilyenre az ember első nekifutásra számítana egy ilyentől. Ugye mindenkinek tetszett?

(Aki úgy érzi, mostantól nem is tud tovább létezni pornóhangokból fabrikált muzsikaszó nélkül, leggyorsabban akkor ér célba, ha ide kattint. Itt talál még néhány adaggal, innen van az a posztban lévő is.)

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
696FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Újra a Samsung a világ vezető telefongyártója

De az igazi nyertes a Xiaomi, akik felkerültek a dobogó harmadik fokára.

a Talayapa project – Premieren és dalról dalra a Trottel új lemeze

A Trottel Records a Trottel zenekar klasszikus sorlemezeit (nem feltétlenül időrendben) elkezdte újramasterelve kiadni LP-n, tavaly ősszel a The Same Story Goes On, idén...

Világjárvány idején is lehetnének koncertek a Restart-19 kísérlet eredményei szerint

A kísérletben több ezer önkéntes bevonásával tartottak koncertet a lipcsei Quarterback Immobilien Arenában.

The Triumph Of King Freak (A Crypt Of Preservation And Superstition) – Új dal és klip Rob Zombie-tól, jön a lemez is

The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy címmel február 12-én jelenik majd meg.

A Deftones újragondolta a White Pony-t – Jön a Black Stallion

Olyanok remixelték a dalokat, mint DJ Shadow, Robert Smith vagy Mike Shinoda.