Hirdetés
Hirdetés

Terrortámadás készül a Five Finger Death Punch milánói koncertje ellen

Az Anonymous azt állítja, hogy november 22-én vasárnap terrortámadás készül számos célpont ellen a világban. Párizsi, amerikai, indonéz, libanoni és olasz célpontokat neveztek meg. Utóbbi egy milánói koncert lenne, ahol a magyar származású gitárossal felálló Five Finger Death Punch és a Papa Roach lép fel vasárnap. Az Iszlám Állam ellen totális online háborút indító hekkercsoport azt állítja, hogy a bizonyítékaikat napokkal ezelőtt elküldték az illetékes hatóságoknak, és csak rajtuk múlik, hogy tesznek-e valamit. Viszont mivel már mindjárt itt van 22-e, így saját kezükbe is veszik a dolgokat, és figyelmeztetnek mindenkit a veszélyre. A fentin kívül még ezek a veszélyeztetett célpontok:

  • Cigales Electroniques with Vocodecks, RE-Play & Rawtor – buli a Le Bizenben (Párizs, Franciaország)
  • Concrete Invites Drumcode: Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Joel Mull – buli a Concrete-ben (Párizs, Franciaország)
  • A Collectif du Droit des Femmes demonstrációja (Párizs, Franciaország)
  • A WWE Survivors (Atlanta, Egyesült Államok)
  • Krisztus király ünnepe – keresztény ünnepek (Rómában, de a világon máshol is)
  • Al-Jihad, One Day One Juz (Indonézia)
  • Egyetemi Lelkipásztori Napok (Kasliki Szentlélek Egyetem, Libanon)

Az Anonymous elmondta, hogy a bizonyítékaikat elküldték a brit titkosszolgálatnak, a CIA-nek és az FBI-nak, illetve az ausztrál kormánynak is, viszont nem tervezik ezeket is a nyilvánosságra hozni, mert ezeket az adatokat könnyű meghamisítani.

Az FBI amúgy megerősítette, hogy kapott olyan híreket, hogy terrortámadás készült a WWE ellen Atlantában, de nem tartják hitelesnek az információt. Ennek ellenére természetesen továbbra is figyelnek minden forrást.

FRISSÍTÉS!

Vasárnap reggelre két dolog történt:

  • kiderült, hogy nem az Anonymous figyelmeztetett a terrorveszélyre szombaton, és nem is tudják ki volt. Szerintük valaki vagy valakik a pánikot akarta/akarták növelni. Magyarán meghekkelték a hekkereket.
  • a Five Finger Death Punch és a Papa Roach ennek ellenére elhalasztotta a vasárnapi milánói koncertjét. Azt írják nem kaptak meggyőző választ arra, hogy a koncertet biztonságosan meg tudják rendezni, ezért kénytelenek lemondani azt.
Advertisement
39,009KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló