Hirdetés

Természetjárás Krist Novoselic új zenekarával – Giants in the Trees – Sasquatch

gittrees.jpg

Az utóbbi időben Krist Novoselic enyhén szólva sem tengett túl a zeneiparban. A Nirvana után alapított Sweet 75, vagy az Eyes Adrift a maguk idejében nem vertek fel igazán nagy port, állandó zenekara meg már jó tizenöt éve nem volt a colos basszusgitárosnak. Egészen mostanáig, ugyanis a tavalyi év végén alakult Giants in the Trees nevű formációval kihoztak egy friss, alacsony költségvetésű, de hangulatos videót a bemutatkozó dalukra. A zene egyfajta blues/alterock hibrid, bár aki akarja, kihallhatja belőle a Nirvanát is, azaz a már minimum harmadik ikszet taposó, lehiggadt grunge arcok számára ideális hallgatnivaló lesz. A videó némi információ társaságában a hajtás után tehető magatokévá. 

Novoselic mellett egyébként az énekes/bendzsós Jillian Raye, a gitáros Ray Prestegard, és a dobos Erik Friend
sétálgatnak az erdőben, a zenekar tagjai stílszerűen egy környezetvédelmi rendezvényen találkoztak a tavalyi év végén. Nem egy átlagos zenekaralapítási helyszín, az egyszer biztos. Krist így beszélt a klipről:

Megvettem a helyet, ahol a videót forgattuk. A produkciós költségeket úgy fizettem ki, hogy kivágtunk minden fát, és most egy golfpályát építek a birtokon. Maga a klip kétmillió dollárba került, aminek az az oka, hogy valójbán végig egy színpadon forgattunk, a természeti környezet pedig műanyagból, habszivacsból, meg ehhez hasonló anyagokból készült, hogy természetes hatást érjünk el.

Szimpatikus gyerek ez a Krist. Itt a videó, nézzétek, hallgassátok!   

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló