Hirdetés

Tengerszem – Premieren szinnyaidóri új dala

Lángoló Premier

Szinnyai Dóri első albuma 2017-ben jelent meg “Csak lélegezz!” címmel. Azóta az énekesnő több új dallal is jelentkezett, így például a Hajba Áron által producerelt “Van-e még”-gel, melyet április elején mutattunk be. Azóta az énekesnő magánéletében nagy változások történtek, melyről így számolt be:

“A nyáron a kisfiam megszületésével egy új fejezet kezdődött, és bár jelenleg szinte minden időmet kitölti az új szerepben való helytállás, azért igyekszem időt szakítani a zenére is. Zenésztársaimmal elővettük és leporoltuk néhány korábban írt dalomat.
A Tengerszem is egy régebbi szerzemény, melyet egyik legnagyobb inspirálóm, a természet ihletett. Nem vagyok egy ‘számgyáros’, ihlet nélkül nem tudok írni. Kilépve a hétköznapi teendők sokaságából, elvonulva, befelé vagy a természet csodálatos összhangját figyelve törnek fel (néha ki) azok a gondolatok, melyek jobb esetben dallá formálódnak. Ilyenkor nincs erőlködés, akarás, hanem szinte magától kigurul egy-egy dal. Ezeket aztán a zenésztársaim öltöztetik fel, ki-ki a saját ötletét hozzátéve.

A Tengerszem különösen közel áll a szívemhez, mert közreműködött benne Aldo Spadaro holland gitáros barátom, és a keverés is az ő munkáját dicséri. Közös dalon is dolgozunk, mely remélhetőleg hamarosan szintén elkészül.”

Szinnyai Dóri jelenleg ritkán koncertezik, így aki szeretné élőben is meghallgatni, megteheti november 8-án a budapesti BARhole-ban, ahol akusztikus koncertet adnak.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk