Hirdetés

Teljes életmű egy koncertjegy áráért

imaffia.jpg

Szeptember utolsó csütörtökén a Budapest Parkban ünnepel a 10 éves Irie Maffia. A zenekar egy igazi meglepetést is tartogat a közönségnek, ugyanis a jegy mellé az összes eddig megjelent dalukat ingyenesen letölthetővé teszik azoknak, akik elmennek a koncertre. Szép gesztus, ráadásul az alkalomhoz illő műsorral is készülnek.  

Na de mi is a teendő? A dolog pofonegyszerű. Szeptember 24-én irány a Park! A bejáratnál mindenki egy kártyát kap a hostessektől, amely egy kódot tartalmaz, amivel az elmúlt évtizedben kiadott összes dalt letölthetitek ingyen. Egy kód két letöltést tesz lehetővé, tehát ha kedvesed, barátod, ismerősöd, üzletfeled is szívesen végighallgatná a zenekar összes valaha megjelent dalát, őket is megajándékozhatod. 

A zenekar alapítója és billentyűse, JumoDaddy így nyilatkozott: „A jubileumi évünk megkoronázásaként, a szezonzáró koncertünk részeként találtuk ki, hogy megköszönjük a közönségünknek az éveken át tartó támogatást. Szeretnénk, ha a rajongóink egyben kapnák meg az összes dalunkat. A szezonzáró Park koncertünk a Discography címet viseli, mivel az összes eddigi Irie lemezanyagból szemezgettünk. Tehát mind a négy nagylemezünk és a két kislemezünk számunkra kedvenc dalait is előadjuk.”

Kedvcsinálónak addig is itt egy vidám dal tőlük, úgyis mindjárt itt a hétvége!

Irie Maffia – Discography

Vendég: Fran Palermo

Budapest Park, 2015. szeptember 24. kapunyitás: 19 óra

Facebook eseményhez kattints ide! 

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló