Hirdetés
Hirdetés

Tékozló – Itt a The Sign új videója

Hirdetés

A miskolci garázscsapatból profi zenekarrá fejlődött The Sign ezúttal Szikra-díj nyertes Tékozló című dalához forgatott klipet. A frontember, Czinke Máté elárulta, eddig erre az alkotására a legbüszkébb, nem csak azért, mert elismerésben részesült érte:

Zeneileg és szöveglileg is nagyon jól ellenpontoz a refrén a verzéknek. Mindig is közel állt hozzám a tékozló fiúról szóló bibliai történet, amelyben ez a bizonyos fiú idő előtt elkérte apjától a vagyon ráeső részét, majd elszórta, eltékozolta az egészet. Mikor semmije nem maradt, üres kézzel hazatért, de édesapja nem használta ki fölényes helyzetét, hogy porig alázza, hanem magához ölelte, megbocsátott neki, és megünnepelték hazaérkezését.

Az énekes hozzátette, mindenki volt már tékozló élete során, sőt, a legtöbben az élet több területén még mindig azok vagyunk. Czinke kiemelte, hogy a dal hangsúlyozza, ez csak egy pillanatnyi állapot. A verzékben egy mesélő narrációja és a tékozló fiú apja gondolatai között felváltva ugrál a szöveg, a refrénben pedig végig a narrátor szemszögéből hallani a boldog pillanatot:

Mi szétfoszlott, most összeér, ki elveszett, ma hazatér. Neked is jár egy új esély, tékozló.

A kisfilmben az énekes-szerző személyesíti meg a fiút és mutatja be a modernkor tékozlóját. A videót az együttes dobosa, Koller Ábel rendezte.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók