Hirdetés

Tekerd meg! – Jön az Anima-remixalbum, itt a Bootsie-remix róla

Szilveszterkor jelenik meg az Anima Sound System Tekerd meg és táncolj című lemeze, amelyen 17 remixer dolgozza fel a zenekar 20 évvel ezelőtti legendás dalát. Ez itt róla az első nyilvános track egy különleges producertől.

Priger Zsolt zenekarvezető:

“Mivel 20 éves a Gipsy Sound Clash-album, nemcsak új dalokkal, adaptációkkal, re-editekkel, hanem rengeteg remix-szel szándékoztunk kijönni a The Big Gipsy Sound Clash című lemezzel az Anima Sound System őszi turnéja előtt, amely turné persze mondanom sem kell, hogy a covid miatt tavaszra csúszott. viszont közben annyi Tekerd remix érkezett be igazán nagyszerű előadóktól, nagy öregektől és fiatal technósoktól, hogy úgy döntöttünk, hogy Tekerd meg és táncolj címen egy önálló albumot jelentetünk meg még az idén, míg a másik lemez a GSC többi dalának adaptációjával és új dallal februárban jön majd ki. Utána remélhetőleg be tudjuk pótolni újakkal kiegészülve az őszi koncerteket is.”

A szilveszterkor megjelenő Tekerd album első bemutatandó dalát DJ Bootse követte el.

Prieger:

“Bootsie-val régi barátok vagyunk, követem a pályafutását, szeretem nemcsak a lemezeit, hanem különleges projektjeit is, legyen az operafeldolgozás vagy divatbemutató, ő mindig önmagát adja, ráadásul a Nemdebár a kedvenc helyünk. Most sem a könnyebb végénél fogta meg a dolgot, beletette a trackbe minden kísérleti energiáját, mintha csodás új lemeze, az Allegro Identity folytatása lenne a darab. Az új Bootsie-lemez éppen a közelmúltban jelent meg vinylen is, kiváló darab, borítóján Fukui Yusuke alkotása, nagyon ajánlom azt az albumot is, meg persze érdemes figyelni a további Tekerd-megjelenéseket. A teljes album egészben szilveszterkor hallható majd Beta és Andre, Beko, GarpoZol, Obwigszyh, Episode 1 és sok-sok más kiváló előadó remixével együtt, először digitális formában az összes megosztón.”

Itt a remix:

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
830FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk