Hirdetés

Tekashi 6ix9ine fogyitablettával és kávéval adagolta túl magát

Már a rapperek sem a régiek. Anno mit csináltak? Lőttek boldog-boldogtalanra, drogot árultak, szívtak, buliztak, kurvákat futtattak, élték az OG-k boldog életét. Most mit csinálnak? Bevesznek két fogyitablettát, ráisznak egy kis kávét, és kórházba kerülnek.

Jó, azt azért el kell mondani, hogy 6ix9ine nemrég még börtönben volt szervezett bűnözés miatt, de a koronavírus-járvány miatt kiengedték, igaz nyomkovetőt raktak a lábára, és nem hagyhatja el otthonát. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy ilyen klipeket gyártson:

Szóval ment a parti rendesen a karanténban is (mondjuk Minaj elvileg most szült, szóval nem tudjuk mikor vették fel ezt a klipet, ha a férfi főszereplő meg böriben volt).

Na de hogy miért is csapta szét magát ennyire Tekashi? Hát mert felment rá pár kiló a rácsok mögött, és nem szeretett volna puhos lenni. Azt nem gondolta volna, hogy baja lehet abból, ha egy fogyitabletta helyett kettőt vesz be, a kávéra meg aztán végképpen nem gondolt.

De nem volt szerencséje, nemhogy nem lett soványabb, de leverte a víz, és annyira szarul lett, hogy bevitték a kórházba. Most azóta már jobban van, és futott is, szóval lehet örülni.

Amúgy még az a jó, hogy nem chipset evett, mint egy szintén tetováltfejű kollégája, mert abból lehet csak az igazi baj:

Lil Xan azért került kórházba, mert túl sok csípős Cheetost evett

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
913FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk