Hirdetés

Te is segítheted az új Dürer Kert indulását

Többször volt már szó itt a Lángolón a Dürer Kert költözéséről, ami gyakorlatilag azóta lebeg a ma már legendás szórakozóhely feje fölött, mióta megnyitották kapuikat az Ajtósi Dürer soron. Az idő most jött el, az új helyszín pedig hamarosan nyilvános lesz. Viszont a hely megnyitásához minden segítség jól jön (pláne, hogy ők nem kaptak állami segítséget). A Dürer Kert maga egyébként nem kért közösségi finanszírozást, viszont rengetegen szeretnének segíteni nekik maguktól is, így kitalálták, hogyan járhat mindenki jól. Egyedi merch vásárlásával. Alább olvasható a teljes közleményük, minden részlettel.

Kedves Vendégeink!

Amióta nyilvánosságra került, hogy a Dürer Kertnek költöznie kell az Ajtósiról, hihetetlen sok pozitív energiát, támogatást kaptunk tőletek – a közönségünktől –, a zenekaroktól, a szervezőktől és partnereinktől.

Sokan kérdezték, hogyan tudnának anyagilag támogatni minket. Úgy gondoltuk, a legméltóbb módja ennek, ha a hozzájáruló is kap valamit cserébe. Így megkerestünk néhány művészt, akik a Dürert fontosnak tartják, akik akár zenekaraikkal játszottak nálunk az évek alatt, vagy a Dürer Kertben futó programok plakátjait és flyereit tervezték; most megkeresésünkre nagylelkűen válaszoltak, és készítettek pár egyedi, különleges grafikát, amiket a Dürer Kertet támogató merch gyártásához felajánlottak. A művészek: Borbás Róbert (Grindesign), Hujber Áron (Studio VAN), Kókai Barnabás (Barber’s Art), Farkasinszki Bence (Benze), Miklósy Krisztián (Quixotic), Borbás Márton (harom.studio)

A termékeket az alábbi webshopban tekinthetitek meg, és itt tudtok előrendelést is leadni. Az általatok megvásárolt merch teljes haszna az új Dürer Kert felépítésére lesz fordítva – aminek pontos helyét 2021. március 31-ig bejelentjük –, így minden darabbal hozzájárultok, hogy a továbbélő Dürer a lehető legméltóbb, legjobb utódja legyen kedvenc helyeteknek. A merch gyártásában, szállításában, a webshop létrehozásában és kezelésében hatalmas segítséget kapunk az Empire Merch-től és a Tixa-tól, amiért nagyon hálásak vagyunk.

webshop link: shop.durerkert.com

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk