Hirdetés
Hirdetés

Tavasz, tél – Itt van aZorka új dala

Az ifjú énekesnő-dalszerző, aZorka debütáló felvétele, a „Tavasz, tél” akár egy jól kidolgozott és mégis letisztult, intuitív festmény érkezik meg: színekkel, formákkal, érzésekkel és az örökké érvényes kérdéssel: menni vagy maradni? aZorka március 11-én élőben is bemutatja új szerzeményét, mégpedig A Dal 2023 versenyzőjeként a Dunán.

Idei első, aZorka-zeneszám „Tavasz, tél” címmel érkezik kellemes akusztikus gitár és ráérős ütemek kíséretében, az énekesnő szavaival élve:

„A dal egy folyamatosan fel-fel ötlő dilemmát fogalmaz meg: menni vagy maradni? Vágyok világot látni, de közben szeretem az otthonérzetet, a barátaimat, és az emlékeimet, amik idekötnek. Az idő vajon bevár-e, amíg hezitálok? A „Tavasz, tél” kettősségét nem volt célom feloldani, csak egy kis merengésre akartam meginvitálni a hallgatókat. A szövegben igyekeztem minél élénkebb képeket, hasonlatokat használni. Egyfajta 4D mozi élményt akartam kialakítani az “összesúgó tengerek”-től kezdve a “kéményfüstös angyalok”-ig.”

Különleges folyamat volt a dalszerzés, mert most először a aZorka zenészei is aktív résztvevői voltak a munkálatoknak. Így Perger Peti, Rostás Peti, Iványi Máté és Kasó Máté is alkotóként működött közre a zenei oldalon. A keverés ismét Doór Mátyás kezében volt, a mastert pedig Kovács Máté készítette el.

„Mivel bejutott A Dal 2023 élő adásába a produkció, Székely Zsófi csodálatos vizuáljaival lesz majd szemlélhető a színpadon. A borító és a videóklip is ebből a gyönyörű varázsvilágból készül majd el, ami jövő héttől elérhető lesz YouTube-on”

– osztotta meg aZorka, aki március 11-én készül bemutatni először élőben a produkciót a Duna A Dal 2023 című showműsorának első válogatójában.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,601KedvelőTetszik
2,964KövetőKövetés
1,320FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók