Hirdetés
Hirdetés

taste of your lips – megjelent CARI legújabb klipje

A decemberi debütklipet követően megjelent CARI második szólódala, a taste of your lips. A fiatal énekesnő egy újabb angol nyelvű trackkel jelentkezett. A dal zeneszerzője és producere almosbeatz volt, a szöveget pedig maga az énekeső írta – ebben ismét személyes élményekből, érzésekből merít:

„Amikor egyedül vagyok éjjel, gyakran elkezd pörögni az agyam, szorongok és magányosnak érzem magam… Ilyenkor aztán egy ponton mindig emlékeztetem magam, hogy van valaki, aki megadja nekem az otthon érzését és tudom, hogy bármi is történjen, vele mindent átvészelek.

»it’s 4 am here, thinking I should disappear, but feeling lost is something I don’t really fear, the taste of your lips will get me through another year«”

Hirdetés

Az énekesnő első klipje is sokat inspirálódott a kétezres évek eleji pop-punk klipekből, ezek a motívumok ebben a videóban is dominálnak, sőt, bizonyos értelemben igazi nosztalgiavonatra ülhetünk fel, mikor megnyomjuk a play gombot. CARI így beszélt erről:

„A klip koncepcióját hárman találtuk ki a készítőkkel, Hatvani Krisztiánnal és Drin Dragovojával. Az alapötlet az volt, hogy egy szobámból adott streamnek nézzen ki a teljes videó, ahol egymás után törnek elő belőlem a dalban megírt érzések. Szerettük volna visszahozni az igazi 2000-res évek eleji, tini pop-punk érzést, ezért nagyon sok ilyen elemet bevetettünk: számítógép, korai Windows, VHS és digitális kamera.”

A dal éjféltől minden streaming platformon elérhető, és érdemes odafigyelni, hiszen nyáron élőben is elcsíphetjük majd CARIt, és hamarosan magyar nyelvű dalokkal is érkezik!

További információk CARI online felületein

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók