Hirdetés
Hirdetés

Tárt karokkal – Itt a MoJazzter új dala

Hirdetés

Idén február végén jelent meg a friss zalaegerszegi formáció Nem az a lényeg című dala. A felállásban Monostori János zeneszerző és Takáts Eszter dalszerző közösen alkotnak, több dal is elkészült, amiből alkalmanként egyet-egyet publikálnak, az itt fentebb hallható (és látható) most a Tárt karokkal című, amiről ezt mondják az alkotók. Takáts Eszter:

Nagyon gördülékeny a közös munka Jancsival, hetente összerakunk egy-egy dalt, finomítgatjuk, simítgatjuk, eddigi tapasztalataim alapján minden dal más és más, külön világot alkotnak, mégis összhangban vannak egymással. Lassan összeáll egy lemez anyag. A „Tárt karokkal” megjelenéshez klipet terveztünk, de a karantén miatt nem tudjuk leforgatni, így az nyár végére fog csúszni.

Monostori János:

A MoJazzter kísérletező jellegű, eklektikus muzsika, magyar szövegekkel.  A „Tárt karokkal” egy érdekes hangvételű dal, elgondolkodtató szövegvilággal és dinamikus zenei köntössel. Az elektronikus hangzást a kiváló basszusgitáros, Koller Laci játéka színesíti. Nagyon inspiratív és pörgős Esztivel ez a kooperáció.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók