Hirdetés

Tapsolni, énekelni vagy kiabálni sem lehet a BTS koreai koncertjén

Nagyon sokan várták, hogy újra élőben mehessenek a jelenleg a világ egyik legnépszerűbb zenekarának, a BTS-nek a koncertjére. Azonban a Koreában még mindig szigorú szabályozások miatt egy csomó dologról le lesznek tiltva.

Nem lehet tapsolni, táncolni, énekelni, kiabálni, táncolni vagy elhagyni a kijelölt ülőhelyet. Tetszésnyilvánítás gyanánt csak előre kiosztott műanyag tapskezekkel lehet majd hadonászni. 

A koreai kulturális minisztérium úgy rendelkezett, hogy az eredetileg 70 ezer ember befogadására képes csarnokba 15 ezer embert engednek be, három este tartanak ültetett koncerteket, ahol nagyon odafigyelnek a távolságtartásra is.

Egyébként a koncert címe az, hogy “Engedély a színpadon táncolásra”

De a nézőtéren nem lehet majd táncolni, ezt szigorúan tiltják ugyanis a jelenlegi szabályozások, és a koreaiak jelenleg még annak is örülnek, hogy egyáltalán mehetnek koncertre, a tetszésüket pedig a szervezők által biztosított kis műanyag tapsolóeszközzel fejezhetik ki. A résztvevőknek vagy a védettséget kell igazolni, vagy friss negatív tesztet kell bemutatni.

A zenekar három koncertet ad, ezeket élőben közvetítik is, sőt az egyik koncertet országszerte mozikban is meg lehet majd nézni. A BTS egyébként már fellépett a pandémia óta, Novemberben szokásukhoz híven rekordot döntöttek, mikor a SoFi Stadionba összesen 214 ezer jegyet tudtak eladni a bulikra, és több mint 33,3 millió dollárt kerestek.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk