Hirdetés
Hirdetés

Talpon a vad – Premieren a Fejnélküli Lovas új klipje

Most pénteken, Szegeden startol el a Fejnélküli Lovas – azaz Darvasi Tamás Líviusz – mini turnéja, ami a Csontdaráló elnevezést kapta. Az országjárás célja a tavaly megjelent Csontok a kertemből című nagylemez dalainak népszerűsítése, amik mellett már egy-két új szerzemény is felcsendül a készülőben lévő második albumról.

A Lovast a turné nagyrészében elkíséri a 15 éves fennállást ünneplő The Southern Oracle és a Nagy-Britanniából érkező The Sexy Wild East. Tekintve, hogy a TSO deathcoret játszik, a The Sexy Wild East pedig egyfajta electro-punkban utazik érdekes stíluskavalkádra lehet számítani az esték folyamán.

A másik fontos dolog, hogy a turné megtámogatása képpen megérkezett a Fejnélküli Lovas második hivatalos videoklipje a Talpon a vad című szerzeményre. A klip felett Fekete Gyula rendező atyáskodott érdekessége pedig, hogy a napjainkban magának egyre nagyobb teret hódító MI technológiával készült.

A számmal kapcsolatban a következőket osztotta meg Líviusz:

’’Ez az album környezetvédő dala. Témája, hogy a bolygó állítólagos legértelmesebb faja, azaz az ember hogyan hajszol komplett ökoszisztémákat a kipusztulás szélére. Elindultunk annak idején a vadonból, majd komplett metropoliszokat húztunk fel melyekben jelenleg magányosabbak vagyunk, mint egykoron a vadonban voltunk. Szerintem mostanra elég sok emberben él már a vágyakozás, hogy visszatérjen a rengetegbe, de vajon lesz e hova visszatérni?’’

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,917KedvelőTetszik
3,040KövetőKövetés
3,350FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók