Hirdetés

The Process of Being the Same – Premieren a The Royal Freak Out legújabb klipje

Kifordult világba pillantunk be a The Royal Freak Out legújabb klipjében, amit a The Process of Being the Same c. dalukhoz forgattak soron következő nagylemezükről. A klip itt és most, a Lángolón látható először.

Három évvel első nagylemezük után a The Royal Freak Out decemberben jelentkezett egy új dallal, a Viva la Resistence-szel, ami a február 21-én megjelenő Emergence nagylemezt kezdte felvezetni. Érdemes volt azzal kezdeniük, hiszen az az egyik legkorábban elkészült daluk, a most megjelenő The Process of Being the Same pedig az egyik leghúzósabb darabja a az új lemeznek.

“A dal egy olyan ember gondolatait fogalmazza meg, aki egész életében a kényelemnek élt és rájön, hogy, ha néha törte volna magát, hogy kilépjen a komfortzónájából és kicsit megküzdjön az igazán fasza dolgokért, akkor mennyivel több lehetne.”

– mondta el a dalról Farkas Balázs, a zenekar frontembere.

A klipet több helyszínen forgatták, a festői Kisorosziban és a Velencei-tó környékén. Az alapötlet a rendező, Köge fejéből pattant ki, ő fényképezte és vágta is a videót.

“Szerettünk volna egy laza, fura klipet forgatni, ami kiegészíti a dal nihilista stílusát egyfajta szürreális hangulatban.”

– tette hozzá Farkas.

Az Emergence február 21-én érkezik, élőben március 11-én a Robotban hallhatjátok majd először, ahol vendégük lesz a Sosevolt, akik ezen az estén mutatják be legújabb, Age Of The Deadly Mammal című kislemezüket, illetve régi fehérvári barátaik, a The Rebels is.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk