Hirdetés

Szövetségre lépett több európai metálfesztivál

Továbbra is kiváló programokat szeretnének nyújtani a közönségnek, ennek érdekében pedig összefogott Európa több ismert metálfesztiválja.

A United Festival Force egyelőre hét fesztiválból áll, ezek a belga Alcatraz, a Bloodstock az Egyesült Királyságban, a Brutal Assault Csehországban, a Dynamo Metalfest Hollandiában, a spanyol Leyendas del Rock, a francia Motocultor fesztivál és a német Summer Breeze.

A Bloodstock fesztivál igazgatója, Adam Gregory azt mondta, hogy a szövetség ötlete még a világjárvány kezdetekor fogalmazódott meg, akkor tartottak is egy virtuális adománygyűjtő eseményt.

Nem versenytársként tekintünk a másikra, hanem igyekszünk támogatni egymást

– mondta Gregory, aki szerint együtt többet tudnak elérni, mint egyénileg. Ide tartozik például, hogy a tapasztalataikat, a járvánnyal vagy más egyébbel kapcsolatos észrevételeiket legalább fél évente megosztják egymással, de

fő céljuk, hogy összehangolják az ütemezést, ezzel egyszerűsítsék az ügynökök és a zenekarok tervezési feladatait. 

A fesztiválok többsége ugyanazon a 2-3 hétvégén van, így szeretnének egységbe tömörülve ajánlatot tenni például zenekaroknak. A jobb szervezettség pedig azt jelenti, hogy a zenekarok több helyre tudnak eljutni, mert az útvonalak nem ütik egymást, ennek köszönhetően pedig több ember láthatja őket, vagyis a közönség, és a zenészek is jól járnak.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk