Hirdetés
Hirdetés

Emberileg szerencsétlenek már akkor is rosszak voltak – Szörényi Levente az Omegáról

Hogy ne csak így környezetéből kiragadva legyen itt a cím, idézem a Bors által közölt teljes szöveget:

Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába. A koncertszervezés is ne­hezen ment, végig az volt a halálfélelmük, hogy mi játszunk majd utoljára. Emberileg szerencsétlenek már akkor is rosszak voltak, egymást is marták.

Szörényi Levente ezt a hétvégén mondta a Rockmúzeumban tartott nyilvános beszélgetésen, amiről a Bors közölt hírt. A hangulat egyébként a beszámoló szerint nem volt rosszindulatú vagy dühös, inkább a humort és a baráti élcelődést lehetett érezni. (Fotó: MTI)

Azt is elmondta Szörényi, hogy Bródy János azért haragudott meg rá 1973-ban, mert mialatt ő lakóhelyelhagyási-tilalmát töltötte, az Illés mégis koncertezett. Azóta sem érti ezért Bródy miért haragudott meg, nem mondhatták le a már lekötött, sokat fizető bulikat csak azért, mert Bródy ironikusan dicsérgette a rendőröket egy miskolci koncerten és ezért kvázi lecsukták. Már csak azért sem mondhatták le a koncerteket, mivel akkor még nekik kellett kifizetni a teljes jegybevételt is.

Szörényiékre Koncz Zsuzsa is megsértődött, amikor a nagysikerű Rohan az idő után Kovács Katival kezdtek dolgozni, aki erős konkurenciája volt Koncznak. Az énekesnő állítólag a sanzonbizottság tagjaival akarta meghiúsíttatni a munkát, a konfliktust pedig Adamis Anna szövegíró simította el. A kapcsolat köztük azóta sem rendeződött igazán, mondta Szörényi, ennek ellenére simán el tudná képzelni, hogy együtt dolgozik Koncz Zsuzsával.

Advertisement
39,009KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló