Hirdetés

Szombaton újra Hello Hurricane a Hajón

hh_image_03.jpg

Hirdetés

Ugyan a Hello Hurricane jelenleg nyári szünetet tart, hamarosan visszatérnek a zenei vérkeringésbe és a SZIN után – 2016. szeptember 3-án- , az A38 Állóhajón adnak majd koncertet, a fővárosi rajongók nagy örömére. A csapat a Képzelt Város vendégeként lép fel és többnyire a What Can I Hide című, pár hónapja megjelent lemez dalaira számíthatunk majd. A koncertre most két olvasónk ingyen mehet be. További infók és játék a hajtás után. 

Az idei év egyértelműen a Hello Hurricane malmára hajtotta a vizet. Megjelent első albumuk a Cseh Tamás Program keretén belül, melyhez rögtön két video is készült. A Gone filmes világa után egy 360 fokban készült klip következett, amelyet az Aphrodite című dalukhoz forgattak és egy csapásra a hazai indie szcéna meghatározó zenekarai közé dolgozták fel magukat. Természetesen ennek az időszaknak koránt sincsen vége!

Az augusztus 27-ei SZIN fellépés után a Képzelt Város meghívásának tesznek eleget: szeptember 3-án az A38-on játszanak. Ugyan ez az este az előbbi zenekarnak egyfajta búcsúkoncertje lesz (Barta Gyöngyi és Kocsis Szilveszter távozik a csapatból), azért nem kell búskomor estére számítani.

Ha valaki nem bírna addig várni, és már szomjazik a zenekarra, holnapután a BalconyTV Budapest jóvoltából érkezik a Bloom című dalhoz készített video és interjú. Zárjátok a nyarat a Hello Hurricane bulijaival! Megéri!

Most pedig jöjjön a játék! Ahhoz, hogy megnyerd a két belépő egyikét a bulira, egy egyszerű kérdésre kell válaszolni, és azért sem sértődünk meg, ha a koncert Facebook-eseményét, vagy ezt a cikket megosztjátok az idővonalatokon. A kérdés pedig a következő: mi volt a címe a Hello Hurricane legutóbbi albumának? 

A megfejtéseket pénteken délig, szokás szerint a jatek@langologitarok.hu címre várjuk, Hello Hurricane-játék tárgyú e-mailben. Aznap délután sorsolunk is, a szerencsés nyertest röviddel utána e-mailben értesítjük. 

Részletek:

Képzelt Város, Hello Hurricane

A38 Hajó, Szeptember 3., 19:30-22:30

Jegyár: elővételben 1200 Ft, a helyszínen 1500 Ft

További információk a Hello Hurricane és a Képzelt Város Facebookján, valamint a koncerthez kapcsolódó eseménynél

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
805FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló