Hirdetés

Szombaton lezenekocsizunk a Soundra

zenekocsi.jpg

Írtam már korábban arról, hogy a Telekom kezdeményezéséből idén a nagy vidéki fesztiválokra Zenekocsival is el lehet jutni, de a Volton még nem próbáltam ki a dolgot. Most viszont úgy gondoltam, jobb lesz, ha keresek egy jófej sofőrt az alkalmazásban ahelyett, hogy nyomorogjak a balatoni vonaton, úgyhogy regisztráltam is a szolgáltatásra.

sound banner.jpg

Ami egyébként tök simán ment, tényleg gyakorlatilag csak abban különbözik egy átlagos telekocsi szolgáltatástól a Zenekocsi, hogy mivel Facebookon keresztül megy (lájkolni is kell hozzá a Telekom Facebook-oldalát), nem kell pár adatot megadni, és persze leginkább abban, hogy ki kell választanod a hozzád legközelebb álló zenei stílust egy listából. Ezen a listán egyébként nem csak úgy szerepelnek a műfajok, hogy pl. rock vagy pop vagy elektro, hanem kicsit fantáziadúsabb neveket adtak nekik. 

zenekocsi stílusok.JPG

Gondolkoztam azon, hogy az úticélhoz alkalmazkodva kiválasszam az „ElectroParty” fület, és valami nálam nagyobb elektroszakértőtől út közben kikérdezzem, melyik DJ vagy producer koncertjére érdemes aznap elmenni, vagy a „Metáltbírom”-ot, hogy megkérdezzem a sofőrtől, hogy tulajdonképpen hogy kerül ő a Soundra. Végül aztán gondoltam átmenetnek megteszi a „Dob+Basszus+Indierock”.

Szombatra először pont nem regisztrált sofőrként senki Budapestről indulva, mintha senki nem akart volna akkor bulizni menni, de folyamatos csekkolás után végül lett egy autó, akivel a barátnőm beszélte le, hogy ketten betársulnánk hozzá. Úgyhogy végül csak sikerül lezenekocsizni a Soundra szombaton, aztán pedig majd elmesélem, milyen volt. Ha pedig ti is inkább választanátok ezt az utazási módot a vonat helyett, a Telekom Facebook-oldalán még mindig megtaláljátok az alkalmazást.

(x) Minden nap élő közvetítés a Balaton Sound legjobb bulijairól a Telekom oldalán! A zenében találkozunk! 

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló