Hirdetés
Hirdetés

Szólókarrierbe kezd a Fear Factory egykori énekese, már dal is van

A Fear Factory egykori énekese, Burton C Bell bejelentette szólókarrierjének elindítását, és ezzel a lendülettel megjelent első így elkészült dala, Anti-Droid címmel.

Hirdetés

Bell Korábban már feldolgozta a Rammstein Du Hast című dalát, most viszont megjelent első önálló single-je, amihez egy videoklipet is forgattak. Az Anti-Droidhoz készült klipet Vicente Cordero (3TEETH, Filter) rendezte, a felvételeket Alex Crescioni készítette a Los Angeles-i Stygian Soundnál, maga Burton C Bell pedig így nyilatkozott legújabb szerzeményéről:

„Ez egy nyilatkozat a szabadulásról. A kötelékek megtöréséről, amit sok szempontból börtönnek éreztem. Nem csak anyagilag vagy a szerződés tekintetében, hanem a kreativitás terén is. Úgy éreztem, hogy be vagyunk szorítva ebbe a formátumba, amibe beleírtuk magunkat. A „factory” nem nagy F betűvel kezdődik. Ez a zeneipar gyára, az üzlet és a prioritások egy bizonyos formája. Egy bevett gondolkodásmód rabszolgájának lenni nem igazán szabadság. Továbblépek.”

Ehhez pedig hozzátette:

„Elkezdem a szólókarrieremet. Különböző producerekkel és társ-dalszerzőkkel dolgozom, olyan zenét csinálok, amit szeretek, teljes kontrollal a zene és a kreatív irányítás felett.”

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,937KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók