Hirdetés

Szó szerint álommunka, hogy 3000 dollárt lehet keresni alvással

A Sleep Junkie nevű oldal töltött fel egy hirdetést, amiben matractesztelőket keresnek. A munkatársuk feladata az lenne, hogy különféle matracokat tesztel, és megírja a véleményét, ezért pedig 3000 dollárt, vagyis majdnem 900 ezer forintot keres.

A munka is izgalmas, de az a megállapítás is, hogy azért kell bővíteni az alvásszakértők csapatát, mert az adataik szerint eleve egyre jobban érdekli az embereket a pihentető alvás témája. Az utóbbi 12 hónap alatt, vagyis a világjárvány és a lezárások idején pedig megugrott a jobb alvásra vonatkozó internetes keresések száma, ezzel együtt pedig nagyon sokan egy új matracba szeretnének invesztálni, hogy az alvásuk pihentetőbb legyen, és ezzel együtt kicsit kevesebb stressz legyen az életükben.

De visszatérve a hirdetéshez, mivel kiderült, hogy rengetegen olvasnak matracteszteket, így bővítenék a csapatot egy olyan emberrel, aki írni is szeret és tud, illetve aludni is szeret és tud, leginkább egyedül, hogy teljesen zavartalan legyen az alvása, és így elfogulatlan a matracteszt.

Két hónap alatt három matracot kell tesztelni és írni róla, megtarthatja a kedvencét (nagyjából 1500 dolláros matracokról van szó) és még fizetnek is 3000 dollárt, vagyis majdnem 900 ezer forintot.

spot_img

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,438KedvelőTetszik
2,929KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk