Hirdetés
Hirdetés

Szilveszteri Maszkura és a Tücsökraj-koncert a Kobuciban

Nincs még túl késő azok számára, akik úgy érzik, az idei évben még feltétlenül hallani szeretnék a Maszkura és a Tücsökraj zenekart. Az együttes az év utolsó estéjét a Dohány utcai Kobuci klubban tölti, ahol a szervezők ígéretei szerint este nyolctól hajnalig házibuli hangulatban mulatnak a vendégekkel, 23 órakor pedig koncertet is adnak, és együtt ünneplik az újévet a jelenlévőkkel. Maszkura és zenésztársai egyébként már egy ideje kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak a Kobucival, a főváros utcái mellett itt, egész pontosan a kertben forgatták Pesti nők című számuk klipjét, és azóta is fel-felbukkannak a klubban, persze szigorúan inkognitóban. Az év utolsó estéjén viszont nem fogják álcázni magukat, hanem igyekeznek majd egy minél nagyobb bulival átvezetni a közönséget a következő évbe. A lapozás után bővebb információk és az említett videoklip is megtalálható.

A Maszkura és a Tücsökraj zenekar 2007 februárjában jött létre az énekes, harmonikás, dalszerző Maszkura és négy fiatal jazztanonc összefogásával. Maszkura zenei pályafutását Erdélyben kezdte, szülővárosában, Marosvásárhelyen, majd 2005-ben költözött Budapestre. Háborgató Maszkuraként eddig három szóló raplemezt készített, majd 2009-ben jelent meg debütáló albuma a Maszkura és a Tücsökraj zenekarral Szégyentelen címmel. Zenéjüket jazz-popnak nevezik, melyben helyet kap a swing, a hiphop, a funk, de még akár a csárdás és a latin zene is.

A szilveszteri házibuli este nyolckor, a koncert tizenegykor kezdődik, a belépő 2000 forint. További információk ide és ide kattintva találhatók.

Advertisement
38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló