Hirdetés

Szezonzáró hétvége a Coke Clubban

Ezen a hétvégén zárja az idei nyári szezont a siófoki Coke Club, ahol többek között Paul Van Dyk, Tiga és Richard Dorfmeister is fellépett a nyár folyamán. A két utolsó bulin hazai lemezlovasok zenélnek, többek között a Hot X, Coyote, Igor Do’urden, Nora Naughty, Junkie & Hawky, valamint Andro is. Koraeste unplugged koncertek lesznek.

Szerda óta tartó koncertsorozata részeként pénteken és szombat este is hallható lesz a ZUP, vagyis a Záhonyi Unplugged Projekt a MINI Stage-en. Ők különleges hangszereléssel színesített átdolgozásokat játszanak a legismertebb pop- és rocksztárok dalaiból. Az akusztikus koncertek 18 órakor kezdődnek.

Az idei szezon kétnapos záró bulija pénteken kezdődik, ezen a napon a Deadcode & Friends nevű buli igyekszik kiszolgálni a technót kedvelő közönséget. A lemezjátszók mögé áll Hot X, Coyote, Igor Do’urden, Junkie & Hawky, Nora Naughty, Collins, valamint Rocha & Polarize. A rendezvényre 10 órától 19 óráig ingyenes a belépés a strandbelépő megváltásával, 22 órától pedig 1500 forintos áron vehető belépőjegy, kizárólag a helyszínen.

A nemzeti ünnepen, augusztus 20-án, szombaton a Rise FM saját DJ-különítménye folytatja a nyár búcsúztatását a NiteRise Summer Shutdown nevet viselő partival. Az állandó NiteRise-tagok, Roberto, Nikola, Davis, valamint Andro mellé ezen az estén Richardson is csatlakozik mint warm-up DJ, a mikrofon pedig Timo kezében lesz. Erre a bulira 2000 forint a belépő, ami már napközben is megvásárolható a helyszínen.

A fent említett bulikról és a Coke Club elmúlt nyaráról bővebb információ található a www.cokeclub.hu oldalon.

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló