Hirdetés

Szeptember harmadik csütörtökén Apey & the Pea jubileumi koncert a Budapest Parkban

4_2017.jpg

Tizedik születésnapját ünnepli a doom/stoner metalban utazó Apey & The Pea, akik szeptember 19-én, azaz két hét múlva csütörtökön a Budapest Park színpadán adnak egy jubileumhoz illő koncertet, amelynek során munkásságuk legjobb dalait tűzik majd műsorra. A koncerthez kedvcsinálóként nem csak egy születésnapi galériát nézhettek végig egészen a kezdetektől, de páros belépőt, CD-t és pólót is nyerhettek. Nyereményjáték a hajtás után!

A képek, melyeken egészen a napjainktól egészen a korai időkig visszautazhattok az időben, magukért beszélnek, hiszen egyaránt felidézik a nagyszínpados fesztiválfellépéseket, a zenekar eddigi három lemezének felvételeit, vagy akár az indulás napjait. Ehhez már csak annyit tennénk hozzá, hogy a tavalyi Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyének győztese, a Fonogram-díjas Apey & the Pea fennállásának tizedik évfordulóját ünnepli a Budapest Park színpadán egy hamisítatlan zúzdával. Vigyázat, hangos lesz! Az este két vendégzenekara a Stubborn és a Shell Beach. Kapunyitás kora este, 18 órákor! 

Most pedig jöjjön a játék! Aki helyesen válaszol nekünk egy egyszerű kérdésre, és segít egy kicsit a rendezvény promóciójában, páros belépőt, illetve Apey & the Pea CD-t, illetve pólót nyerhet. A sorsolás után a nyertest e-mailben értesítjük. Nem kötelező, de megköszönjük, ha megosztod a játékhoz kapcsolódó cikkeket az idővonaladon, esetleg ajánlod kommentben a rendezvényt annak, akit szívesen magaddal vinnél koncertre.

További információk a koncert Facebook-eseményén és a Budapest Park honlapján

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló