Hirdetés
Hirdetés

Szeptember 21-én Will and The People a Dürer Kertben

Pályafutása során először lép fel Budapesten a brit Will and The People, akiknek zenéje melankolikus optimizmust kínál örömteli dallamokkal, letisztult, de mégsem nyilvánvaló hangszerelési megoldásokkal, miközben egy olyan maratoni kísérleti cirkusznak lehetünk szem- és fültanúi élőben, ahol a kávéház méretű helytől a stadionig az a cél, hogy éneklésre bírják az embereket. A Will and The People első budapesti kísérletére – háromszori halasztás után – szeptember 21-én kerül sor, a Dürer Kertben.

Hirdetés

A Will and The People William Rendle singer-songwriter produkciójából nőtte ki magát zenekarrá. Előremutató zenéjük egyfajta hibridje a rocknak, a reggae-nek, a hiphopnak, a punknak és a folknak, miközben mélyen benne van a singer-songwriter előadásokra jellemző történetmesélés. Finom zenéjükhöz képest meglepően vad életet élnek és élőben is ez az energikusság jellemző a koncertjeikre, de azt is pontosan tudják, mikor van itt az ideje, hogy tábortüzes hangulatot teremtsenek.

A csapat már öt nagylemezt jelez, a legutóbbi tavaly jelent meg Past the Point of No Return címen. Legnagyobb slágerük a Gigantic már túl van a 2 milliós lejátszáson. A srácok Anglia jól rejtegetett titkai, de Hollandiában, Olaszországban és Ausztráliában már masszív rajongó táborral büszkélkedhetnek, hamarosan pedig itt a lehetőség, hogy a magyar rajongók is megismerjék őket.

További információk a koncert Facebook-eseményén, jegyek a Tixa hálózatában kaphatók! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók