Hirdetés
Hirdetés

Szeptember 16-án Harmed az Akváriumban – Nyerj jegyet a koncertre!

A különösen jól sikerült Sziget majd Fekete Zajos koncert után a kísérletezős, elektronikus hatásokkal is operáló metálzenében utazó Harmed szeptember 16-án a PETOFI és Zen Dogz zenekarok társaságában lép fel az Akvárium Klubban.

Hirdetés

A zenekar mindig szerette az undergroundhoz hű DIY megjelenéseket, így a koncertre érkezők olyan meglepetésekre is számíthatnak, melyek csak később kerülnek nyilvánosságra. Ehhez kapcsolódik egy szintén nem megszokott, hallgatókat aktivitásra buzdító játék, amihez szeptember 1-től a zenekar Instagram oldalát követve lehet csatlakozni.

Aki pedig a Lángoló vendégeként szeretne ott lenni a koncerten, olvasson tovább, hiszen a most következő játékkal erre biztosítunk lehetőéget. Mindössze egy nagyon egyszerű kérdésre várjuk a választ, és ha neked kedvez a szerencse, tiéd lehet a páros belépő!

Nem kötelező, de megköszönjük, ha ajánlod a részvételt másoknak – több jelentkező, több esély -, esetleg megosztod ezt a cikket, vagy az adott koncert Facebook-eseményét az idővonaladon! A jelentkezési határidő: 2023. szeptember 13., szerda éjfél. Rákövetkező napon sorsolunk, a nyertest e-mailben értesítjük. A játék során beérkezett adatokat a sorsolás után töröljük az adatbázisunkból.

További információk a koncert Facebook-eseményén, jegyek kaphatók az Akvárium weboldalán!  A zenekarral készült korábbi interjúinkat itt és itt olvashatod! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,993KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók