Hirdetés
Hirdetés

Szentjánosbogár – Itt a Shapeless Faces új dala

Legfrissebb, „Szentjánosbogár” című dalával debütál az alternatív rockot játszó Shapeless Faces új, öttagú felállása.  A zenekar céljául tűzte ki, hogy új hangzásokat, hangulatokat hozzon a hazai alternatív szcénába, és adjon valami olyasmit, amivel a melankolikus hangulatokra fogékony hallgatók azonosulhatnak. Inspirációjuknak olyan előadókat tartanak, mint a a Nine Inch Nails, a Radiohead, vagy a Vad Fruttik, akik műfaji korlátokon túllépve arra mennek, amerre a zene vezeti őket.

A most közzétett dalt így mutatták be:

„A Szentjánosbogár az első dal a közelgő “H-moll” EP-ről, és minden olyan embernek szól, akik nem váltották be a bennük rejlő potenciált, akik hagyták, hogy meghaljon az álmuk, akik cipelik a megbánás súlyát a vállaikon. Ha tudsz azonosulni a dalszöveggel, azt üzenjük, hogy még nem késő megcélozni a csillagokat! A fő riffet a Foo Fighterstől az Everlong inspirálta, de annál törékenyebb, a szöveg megszületése után pedig egyértelműen egy gyengédebb, radioheades irányba ment tovább a dal.”

A Szentjánosbogár zenéjét és szövegét Etl Krisztián írta, a keverés és a mastering Kirschner Péter munkája. A videót Kovács Ádám rendezte.

További információk a zenekar Facebook-oldalán!

Advertisement

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,519KedvelőTetszik
2,930KövetőKövetés
1,230FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók