Hirdetés
Hirdetés

Számkivetett kettőnégy – Itt a Red Swamp új klipje

red_swamp_bandphoto_akvarium_1000mods_2018.jpg

Új videóval jelentkezett a hajdúböszörményi gyökerekkel indult, és ahogy egymás között mondják, pár budapesti gyökérrel kiegészült Red Swamp. Az újabban smoker-metalnak keresztelt stílusban aprító zenekar súlyos, döngölő riffjeivel és karcos-dallamos énektémáival méltán számíthat a marconább zenék kedvelőinek figyelmére. A Queen of the Dirt és a Music Channel Rock listáján első helyre is jutó Waste videók után ezúttal a második, Desertdrive című album közönségkedvencéhez, a Castaways című dalukhoz készítettek klipet, amit a hajtás után meg is nézhettek. 

A zenekar így mutatta be a dalt, és a hozzá forgatott klipet: 

A videót az áprilisi lemezbemutató koncertjükön forgatták az Akvárium Kishallban, ahol a görög 1000mods vendégei voltak, közel teltház előtt. Az anyagot kiegészítették saját Go-Pro-s felvételeikkel, amiket még januárban rögzítettek saját próbatermükben a Desertdrive dalainak összepróbálása során. A végeredmény egy lendületes, felszabadult anyag lett, ami bemutatja a srácokat a “próbateremtől a színpadig”. 

A klip a teremben zajló kötetlen, jó hangulatú dalírás és a koncerten felszabadult, feszültséglevezető tombolás között mozog, betekintést enged a dalszerzői folyamatba, a felkészülésre és végül a színpadon megélt sikerélménybe. A videó egyben búcsú a Desertdrive lemez alkotói felállásától is, hiszen Veress Marci dobos és Makay Andris gitáros, aki a Castaways főtémájáért is felelős, nyár óta már más vizeken eveznek.

A Red Swamp következő bulija szintén az Akvárium Klubban lesz október 13-án a Trillion vendégeként. Novemberben pedig Győrbe és Veszprémbe szállítják a füstöt a srácok, hogy aztán ismételten visszakanyarodjanak Budapestre és a stoner műfaj egyik kortárs legendája, a lengyel Belzebong, valamint a francia The Necromancers előtt süppesszék mocsárba a Dürer Kert színpadát.

A Desertdrive lemezt keressétek a zenekar Bandcampjén, vagy a streaming szolgáltatók valamelyikénél. A zenekarról további információk a Red Swamp Facebook-oldalán

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png

Advertisement
39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló