Szabó Győző bevállalja – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Csernus doktor és Jigsaw a pedagógiai célzatú trancsírozást folytat, Vak Bottyán pedig újabb betolakodókat bír jobb belátásra.

Toxikoma (2021 / dráma)

Szabó Győző sikeres fiatal színész, akiről művészi berkekben szinte senki nem sejti, hogy indirekt módon kényszeresen finanszírozza az afgán feketepiacot. Felesége viszont egyértelmű párhuzamot tud vonni a kormos kanalak és férje irritálóan relaxált állapota között. Győző számára családja esetleges elvesztése kellő inspirációt biztosít ahhoz, hogy felkeresse az OPNI-t, ahol a legenda szerint egy vérpszichiáter – akinek egója beárnyékolná a Hungária körutat – középhaladó heroinistákat reggelizik. (Netflix)

Spirál: Fűrész hagyatéka (Spiral: From the Book of Saw – 2021 / horror)

Jigsaw, a kelekótya kvízmester sírját már évek óta benőtte a tyúkhúr, már egykori padawanjai sem helyeznek rá halottak napján másfél kiló emberi lapockát. Azonban ismét feltűnik valaki, aki felvásárolja a Bauhaus lánc- és gyémántvágó-készletét, a cafatokban heverő hullák alapján pedig nem az Ezermester vezércikke ihlette meg őt. Jigsaw utódjára Zeke Banks nyomozót állítják rá, aki a jelek szerint apjával együtt a potenciális célpontok közé került. (Netflix)

Vaksötét 2 (Don’t Breathe 2 – 2021 / thriller)

A világtalan veterán immár (eltitkolt?) kamaszlányával éldegél halmozottan szívderítő házában, és folyamatosan túlélőpraktikákkal traktálja a kiscsajt. Egy nap pedig rosszarcú fegyveresek egy csoportja üt rajta Vak Bottyán házán, ám legkevésbé sem Korda György-lemezkollekciójára pályáznak. Ez viszont cseppet sem izgatja az öreget, és újfent kezdetét veszi a Reszkessetek, betörők sátánista változata, némi bosszúhadjárattal és egy igen extrém csavarral megspékelve. (HBO Max)

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés