Hirdetés
Hirdetés

Szabadon járj – Premieren a Eat at Joe’s feat. Takáts Eszter új(ragondolt) dala

Az Eat at Joe’s és Takáts Eszter együttműködésében készülő projekt harmadik, legújabb megjelenő zenéje a Szabadon járj, mely egy korábbi Eat at Joe’s-dal újrafeldolgozása. A szám eredetije nagyon megtetszett Eszternek, így szívesen adta hangját az áthangszerelt, felfrissített verzióhoz.

„A Szabadon járj arról szól, hogy merjünk új dolgokat felfedezni, váltani, ha kell. Néha szükség van letérni a megszokott, kényelmes útról, hogy ráleljünk az élet más, titkos és izgalmas csodáira – ideális esetben egy útitárssal, aki partnerünk lehet ebben. Olykor ki kell zökkennünk a monoton hétköznapokból, hogy igazán szabadok lehessünk, megtalálhassuk új céljainkat, önmagunkat és beteljesítsük álmainkat.

A klip képi világa a repülés szabadságán keresztül mutatja be ezt. A főszereplő pár női tagja egy romantikus piknik során kalandozik, álmodozik egy izgalmasabb életről. Ennek képzelt mozzanatai tökéletes párhuzamban vannak a valóság jeleneteivel, amik megihletik a lány fantáziáját. A képzelt világ kalandor jelenetei a közös repüléssel teljesednek ki.
Az újabb Eat at Joe’s feat. Takáts Eszter-dalok hamarosan jönnek.”

A videó:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,589KedvelőTetszik
2,997KövetőKövetés
1,960FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók